Drugi Lake fest u Nikšiću počinje 20. jula

Komentari (0)
A A A
Atomsko sklonište, Damir Urban, Beogradski sindikat, Električni orgazam, Block Out, Psihomodo pop i Darko Rundek dolaze na Lake fest.

Svirkom benda „Marble“ 20. jula, počeće drugi Lake fest u Nikšiću.

"Na festivalu će nastupiti dvadeset izvođača, među kojim su Atomsko sklonište, Damir Urban, Beogradski sindikat, Električni orgazam, Block Out,Psihomodo pop i Darko Rundek“, saopšteno je na konferenciji za novinare.

Predstavnik organizatora festivala Danko Jokanović istakao je odličnu saradnju sa Pivarom „Trebjesa“, čiji je brend Nikšićko Pivo i ove godine sponzor Lake Fest-a.

Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u „Trebjesi“, saopštila je da je prošlogodišnje iskustvo sa Lake Fest-om najbolja preporuka za nastavak saradnje sa organizatorima festivala.

"Prošlogodišnji Lake Fest protekao je u znaku mladosti, dobre muzike i druženja, i to su sve razlozi koji su nas opredijelili da Nikšićko Pivo ponovo podrži festival na Krupcu“, navela je Milić. 

Uoči Lake Fest-a lansirano je Nikšićko Pivo Pinta koje se već može naći na tržištu. Ono je dio Nikšićko Rocks platforme, a ljubiteljima piva biće ponuđena limenka od 568 ml, koja će koštati kao i standardna limenka od pola litra, što znači da će potrošači dobiti 13,6 odsto gratis piva.

U sklopu festivala biće sprovedena kampanja „Kad pijem, ne vozim“, čiji je cilj da podsjeti na rizike koje sa sobom nosi voznja  u alkoholisanom stanju.

S tim u vezi, Pivara „Trebjesa“ je u saradnji sa Maestro taksijem iz Nikšića, obezbjedila 50 odsto popusta na sve vožnje od grada do Krupca i u povratku. Popust će važiti tokom festivalskih dana, u periodu od 16h do 04h.

Ulaznice za sva tri dana Lake Fest-a koštaće 25 eura, dok će se dnevne moći kupiti po cijeni od 10 eura.

Festival će 22. Jula zatvoriti legendarni Marky Ramones Blitzkrieg.

Tweet
0
  • Advertisment