Herceg Novi građanima nudi Izbor

Komentari (0)
A A A
U Herceg Novom nedavno je osnovano udruženje "Izbor" kao inicijativa slobodnih građana, ljudi kojima je dobro imperativ, a samoodrživi Herceg Novi cilj, javlja Radio Jadran.

""Izbor" je osnovan s ciljem da se pokrenemo svi i učinimo Herceg Novi boljim mjestom za život. Ambicija nam je da okupimo ljude čiji je izbor Herceg Novi, te da pokrenemo svu ljubav, znanje, mladost i ljepotu, da udružimo poštene, pravedne, odgovorne, iskrene, humane namjere u snagu koja će postati izvor nadahnuća i ohrabrenja ljudima čiji je cilj život dostojan čovjeka", navodi se u saopštenju.

Kako prenosi Radio Jadran, udruženje će svoje aktivnosti usmjeriti prije svega na podršku stvaranju ekonomskih prilika u kojima će svi radno sposobni moći da rade i da za to budu adekvatno plaćeni, očuvanju kulturnih i radom stvorenih dobara, očuvanje prirode, na građenju zajednice iskrene tolerancije među svim različitostima koje postoje u njemu, promovisanju tradicije i kulture, pomoć pri rješavanju socijalnih i zdravstvenih problema.

Članovi  "Izbora" mogu biti sva fizička i pravna lica ukoliko prihvataju ciljeve i djelatnosti Udruženja definisane Statutom i tu mogu ostati ukoliko im je namjera da promovišu domaćinski odnos prema Herceg Novom i Crnoj Gori.

Na osnivačkoj Skupštini Udruženja za predsjednika je izabran Blago Radanović, za predsjendika Upravnog odbora, Dušan Radović Krušo, za predsjedika Nadzornog odbora, Mladen Ivanović, a za predsjednika Udruženja, Mišo Škobalj.

Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
  • Advertisment