Donja Gorica: Autobus udario dječaka

Komentari (0)
A A A
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u podgoričkom naselju Donja Goria teško je povrijeđen dječak D. M. (12) , saopštila je CdM-u policija.

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je autobus, podgoričkih tablica, udario dječaka, koji je prelazio magistralu. D.M. je prebačen u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici na reanimaciju, gdje se ljekari bore za njegov u život.

Istraga je u toku.

Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
 • olivera hmm da je tvoje bilo sta bi tek komentarisao ??? prije 1 year 3 weeks
  0 0
 • dangerous ko je kriv vise nema veze, jer Danila vise nema, na nasu veliku zalost... tuga... :( prije 1 year 8 months
  0 0
 • oprez http://www.youtube.com/watch?v=a8QxZJZfU5Q prije 1 year 8 months
  0 0
 • Anonimni Evo mog odgovora na sve stvari koje se u poslednje vrijeem dešavaju... postoji li mogućnost da se iz ovog filma nešto nauči???????????????

  http://www.youtube.com/watch?v=mXq1bbivmbg
  prije 1 year 8 months
  0 0
 • mladen Daco izdrzi ,, dobi najbitniji mec u zivotu,, pa da opet obuces kimono ,, uz tebe smo brate
  prije 1 year 8 months
  0 0
 • Anonimni Jedno od pravila u saobraćaju kaže: "Pješak može preći put mimo obilježenog pješačkog prelaza ako je on udaljen više od 100 metara". A ljudski je pri prolasku kroz naseljeno mjesto voditi računa o brzini (50km/h) i o svakom živom biću koje može da se nađe na putu. Inače, pri brzini od 50 km/h svako vozilo se može bezbjedno zaustaviti bez problema. Kažu da je vozač svirao dječaku... Na kojoj je morao biti udaljenosti da bi dao zvučni signal??? Taj vozač bi trebao da zna je ograničenje počelo na mostiću preko Farmaka kad su prestale 3 trake i ako se kretao većom brzinom od dozvoljene trebalo bi mu trajno oduzeti vozačku dozvolu. prije 1 year 8 months
  0 0
 • Odg... Ako je dozvoljeno 50,ne vidim problem u tome da se toliko ide? A to sto kod nas ljudi prelaze ulicu van pjesackog i bez mnogo gledanja,to je druga prica. Vozaci buseva,posebno stranih,voze kroz citavu evropu,valjda znaju nesto. Brz oporavak povrijedjenom. prije 1 year 8 months
  0 0
 • Advertisment