I Brđanin kandidat za pomoćnika šefa policije

Komentari (0)
A A A
Šef kotorske policije Zoran Brđanin prijavio se juče na konkurs za pomoćnika direktora Uprave policije i rukovodioca Sektora granične policije. 

On je tako drugi kandidat koji se prijavio na ovu funciju. Prije njega to je učinio i aktulni v.d. pomoćnika direktora Vesko Vukadinović, saznaju Dnevne novine.

Osim sektora granične policije, oglas Uprave za kadrove koji se završava danas, odnosi se i na Sektor kriminalističke policije i Sektor za obezbjeđenje ličnosti i objekata. Za šefa kriminalistike za sada se prijavio Milan Tomić, bivši dugogodišni rukovodilac krimininalističke policija, sada zamjenik direktora ZIKS-a. 

Za rukovodioca Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata u policiji, kandidaturu je podnio Predrag Ašanin, koji je trenutno v.d. na toj poziciji.

Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
 • ViliNEMLATI E moj Vili, Brdjanin ne drzi Blue Line. Taj covjek je po pravilima. kamo srece da smo svi kao on, bili bi svajcarci??? Zato ne siri ljubomorne price...vec pocni raditi pametno nesto od svog zivota!!! prije 1 year 10 months
  0 0
 • Opusti se covjece Covjek je preambiciozan i nije sve u karijeri ! prije 1 year 10 months
  0 0
 • Vili Ove komentare sve salje Brdjanin...ada drzi Blu line autobuse sa kumom.... prije 1 year 10 months
  0 0
 • Anonimni Bogomi ce prvagnuti ova FBI diploma jos ako se sekretar ambasade zauzme ... prije 1 year 10 months
  0 0
 • bane Jedini obrazovan i profesionalac u policiji , nijednu mrlju taj covjek nema u svojoj karijeri...Ako ga ne izaberu onda nam je jasno u kom pravcu ide ovo drustvo...sve najbolje mu zelim u daljoj karijeri. prije 1 year 10 months
  0 0
 • brđanin I Brđanin i Katunjanin bi na istu stolicu. Mora da je dobro meka... prije 1 year 10 months
  0 0
 • Milance Rukovodilac Ispostave policije Kotor Zoran Brđanin diplomirao je 8. juna na Nacionalnoj akademiji Federalnog istražnog biroa u Sjedinjenim Američkim Državama.

  Uprava policije juče je saopštila da je Brđanin bio u 249. klasi FBI akademije, koju su činili pripadnici policija, službi bezbjednosti i vojske iz 48 američkih država i 24 pripadnika policije i službi bezbjednosti iz inostranstva.

  Brđaninaje u ovoj klasi bio jedini predstavnik našeg regiona, a učešće u ovom programu obezbjeđuje se isključivo na osnovu poziva
  prije 1 year 10 months
  0 0
 • Advertisment