Nakon nesreće Olivera Barović i dalje kritično

Komentari (0)
A A A
Olivera Biba Barović (31) iz Podgorice, koja je sinoć teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na Svetom Stefanu i dalje se nalazi u životnoj opasnosti.

Ona je, kako je CdM-u rečeno iz Kliničkog centra, i dalje u komi, ima teške povrede mozga i grudnog koša, i prikopčana je na aparate za disanje.

Podsjećamo Olivera Barović, ćerka biznismena Veselina Barovića, je sinoć oko 20.30 časova teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod hotela „Adrović“ na Svetom Stefanu.

Nesreća se dogodila kada je motor kojim je upravljao Nikola Radunović (19) iz Budve iz, zasada nepoznatih razloga, kada je izašao iz krivine iznad Svetog Stefana udario u automobil BMW registarskih oznaka BD AM 683, koji se uključivao u saobraćaj, a kojim je upravljao Nikola Grloman. 

Barović je bila na mjestu suvozača na motoru i u trenutku udara u automobil, preletjela je preko motora i pala na asfalt. Ona nije imala zaštitnu kacigu.

Barovićeva je u svjesnom stanju kolima budvanske Hitne pomoći prebačena u Opštu bolnicu u Kotoru, međutim ubrzo joj se stanje pogoršalo.

Iz Kotora je kolima Hitne perevezena u Budvu, odakle je sa stadiona Lugovi helikopterom prevezena u Klinički centar u Podgorici.

Tweet
0
Najnoviji komentari
 • Milica Kočović Šta je sa Biboooom?!! Molim Vas neka neko kaže nešto!!!!!! Ne mogu da zovem njene, samo im još ucveljeni prijatelji trebaju! MOlim vas ako iko zna nešto neka javi!!! prije 1 year 9 months
  0 0
 • Mizdrak Draga Biba, I ako te ne poznajem, zelim da moja zelja iz Beograda dodje do tebe.
  A moja zelja je da pobedis u ovoj teskoj utakmici u kojoj se tvoj mladi organizam bori za pobedu. U tvoju porodicu su uvek dolazile medalje sa utakmica. Sada ti donesi porodici najzlatniju medalju sa svoje utakmice,koja ce im vratiti osmeh na lica. Bori se... Nece biti lako, ali imas svoju armiju navijaca koja te bodri. Zelim da uspes, a posle uzivaj u pobedi!
  Molim se za tvoju pobedu! SRECNO!!!
  prije 1 year 10 months
  0 0
 • Nata Drzi se Biba!!! prije 1 year 10 months
  0 0
 • bbbbb Želim joj brzo ozdravljenje,ali isto tako apelujem na državu da se i "običnim smrtnicima" u budućnosti obezbjedi helikopter,jer vjerujem da se na taj način mogao spasiti makar jedan život! prije 1 year 10 months
  0 0
 • anika ne daj se...bori se...zelim ti svu srecu i oporavak mlada djevojko. prije 1 year 10 months
  0 0
 • lela bori se uspjeces ,mlada si prije 1 year 10 months
  0 0
 • todorino veoma tuzna vijest da ova mlada djevojka ovako nastrada ,ali smatram da je imala kacigu da bi prica bila drugacija.zato apelujem: ljudi pridrzavajte se saobrcajnih propisa da sebi spasite zivot. zelim brz oporavak mladoj dami.
  prije 1 year 10 months
  0 0
 • Advertisment