Preminuo dječak kojeg je udario autobus

Komentari (0)
A A A
Dvanaestogodišnji dječak D.M. iz Podgorice koga je prekjuče udario autobus u podgoričkom naselju Donja Gorica preminuo je noćas u 1.55 časova u Kliničkom centru u Podgorici, saopšteno je CdM-u iz policije.

Dječak je teške tjelesne povrede opasne po život zadobio kada ga je na cetinjskoj magistrali, 28. jula, oko 20.30 časova, udario autobus. 

Navodno on je prelazio ulicu kada je u njega udario autobus firme "Ekspres turs", registarskih oznaka PG CM095, koji saobraća na liniji Podgorica-Herceg Novi. Nesreća se dogodila na dijelu cetinjske magistrale ispred Doma zdravlja.

Očevici su ispričali da je dvanaestogodišnjak prelazio magistralu namjeravajući da se pridruži drugovima koji su igrali košarke na obližnjem terenu kada je autobus, koji se kretao prema Cetinju, naletio na njega. 

Vozač je navodno svirao i kočio, ali nije uspio da izbjegne udar.

D.M. je prebačen u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici na reanimaciju, gdje je i pored napora ljekara preminuo.

Tweet
0
Najnoviji komentari
 • Lana Ograničenje je na tom puutu 50!!!Mislim da je u proteklih 10-ak godina na tom putu u krugu 1km poginulo 20 ljudi,što odraslih što djece...Ja sam za malo stradala,takodje od strane autobusa koji je plus toga preticao,jer je isprekidana,samo niko ne prati pravila već ako je isprekidana znači-"ŠIBAJ" ustvari kao što rekoh ograničenje je 50!!!Ako je imao vremena da svira mislim da je mogao i da ukoči!!!Samo Bog upomoć i vozaču i familiji djeteta jer ne daj Bože nikome takvo iskustvo!!!ko je vozač shvatiće da je najgori osjećaj kad ti neko istrči na put a ti kad uspiješ da ukočiš samo zahvaljuješ Bogu!!!!Ne znam,tuga ogromna!!!
  prije 1 year 7 months
  0 0
 • Anonimni Polakote ljudi. Kako ste se zahuktali na ovu vrućinu. Vozač nikad u životu nijedan prekršaj nije imao a policija je utvrdila da je vozio 47 km/h. Ograničenje je 50 km/h to znate. Slažem se da treba biti oprezan kad su naseljena mjesta u pitanju i gdje ima djece. Žao mi je dječaka i porodicu i kažu da su jedni od najboljih ljudi u tom kraju. A neće se nesojima ništa ni desiti no dobrim ljudima.I sa jedne i sa druge strane. Uglavnom, dvije porodice satrte do temelja... prije 1 year 7 months
  0 0
 • bob Marina,spustite malo loptu i smirite zivce. Ne vidim da je iko ovdje napisao bilo kakvu laz. Treba da znate da je pomenuti dio puta izrazito opasan za pjesake.Nerijetko se tu desavaju ovakve nezgode. Kako god, vozac je kriv. I da je vozio po svim propisima, bio svjestan, trezven, ispravan 100%, kriv je. Takav je zakon. Mozemo samo da zalimo za jos jednim mladim zivotom ali ne mozemo reagovati na nacin na koji vi to radite. prije 1 year 7 months
  0 0
 • Anonimni kukala ga majka, i da ima 10 sinova nikad nece prestat da kuka, lije suze prije 1 year 7 months
  0 0
 • Anonimni Sa aspekta sigurnosti onaj put je jedna teska katastrofa i ceste su nesrece. Nidje nema obiljezenog pjesackog prelaza niti trotoara a onoliko naselje.Vozaci redovno preticu a odmah iza one stijene je nepregledna krivina i put koji se ukljucuje na glavnu cestu.Oni koji zele preci na drugu stranu nemaju mnogo vremena posebno ako se vozilo koje dolazi iz pravca PG brze krece.
  Nazalost izgublen je jedan mladi , tek zapoceti zivot.
  prije 1 year 7 months
  0 0
 • mrda @marina_petrovic 50 je ogranicenje,da je vozio 50 na sat moga bi da ukoci vala i da je avion...greote od djeteta,bas mi je zao prije 1 year 7 months
  0 0
 • Anonimni Inace vozac autobusa je taman izasao iz zatvora u kojem je bio radi saobracajnog prekrsaja, eto dragi moji sugradjani ko nas vozi, ko su nasi profi vozaci.
  Preziva se bubanja.
  prije 1 year 7 months
  0 0