Pucnjava kod hotela "Crna Gora", nema povrijeđenih

Komentari (0)
A A A
U blizini hotela "Crna Gora“ u Podgorici, danas oko 12 sati došlo je do pucnjave kada su se sreli bivši policijski inspektor Mrđan Kovačević i Aleksandar Spičanović, koji je prije nekoliko dana izašao iz pritvora. U pucnjavi nije bilo povrijeđenih.

Kovačević je u telefonskoj izjavi za Dnevne novine kazao da je uhapšen, te da je Spičanović prvi potegao pištolj. 

"Ja sam zapucao braneći goli život“, kazao je Kovačević.

Prema nezvaničnim informacijama njih dvojica su se danas slučajno sreli.

Spičanović i Kovačević su i bivši kumovi, a oni su od ranije u sukobu što je poznato policiji.

Dnevne novine podsjećaju da je Mrđan Kovačević prije tri godine brutalno napadnut u Beogradu. Tada je pretučen i nekoliko dana se liječio na Intenzivnoj njezi. Navodno, sumnja se da iza tog napada stoji Spičanović ali to nikada nije dokazano.

Takođe, poslovni prostori Kovačevića, koji se nalaze u ulici 13. jula su tri puta paljeni. Sumnjalo se da je i sa tim događajima povezan Spičanović, ali ni to policija nije dokazala.

Aleksandar Spičanović je prije nekoliko dana izašao iz pritvora  zbog šverca droga.

Podsjećamo i da je Spičanović krajem aprila ove godine osuđen na na šest mjeseci zatvora zbog prijetnji bivšoj djevojci J. Č. Spičanović je optužen da je 28. marta ove godine  u blizini hotela "Premijer" prišao J. Č.,nakon čega joj je uputio niz, kako je ona kazala, ozbiljnih prijetnji. Između ostalog, kazao joj je: "Ono što ti se dosad dešavalo nije ništa što će ti se tek desiti. Spremi se na ono najgore". Odmah nakon ovih prijetnji, J. Č. je pošla u policiju i prijavila Spičanovića, koji je uhapšen. Njegov prvi konflikt sa J. Č. bio je 2009. godine nakon raskida.  On je, nastojeći da razgovara sa njom, pucao na njenog kolegu koji je pokušao da je zaštiti. Kao opomenu da ne bi svjedočila za taj pokušaj ubistva, Spičanović je, navodno, J. Č. postavio u boci ručno napravljeni eksploziv. Zbog toga je bio osuđen na sedam mjeseci zatvora. Eksplozivnu materiju u februaru te godine neko je postavio i na automobil oca J. Č., te je policija sumnjala da je počinilac opet Spičanović. Nakon toga, on je krajem 2010. godine kao organizator zločinačkog udruživanja osuđen na kaznu od godinu i po zatvora. Ovom prilikom, na manje kazne, osuđena su još četiri momka koji su sa Spičanovićem optužena zbog zločinačkog udruživanja sa ciljem zastrašivanja svjedoka u dva sudska spora. Jedan od ta dva svjedoka bila je J. Č.  
Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
 • @ legionar @ Spic, sto prijavi kuma, ako ti je kum?
  Svaki dan si u CB?
  Pade sav Zagoric na osnovu tvoje dojave.
  Ovo je mali grad, sve se zna.
  Da ti posaljem sliku iz CB kako ulazis i izlazis, bar jednom u dva dana???
  prije 2 years 5 months
  0 0
 • @ legionar @ ovo je mali grad, sve se zna prije 2 years 5 months
  0 0
 • @ legionar @ Otkaz iz policije je dobio, jer je posteni kum, kojega je spasavao, jer je imao pucnjavu u nocnom klubu "PLAYBOY", nakon izlaska iz zatvora prijavio kuma inspektora da je sa advokatima podijelio pare. Tarifa svih advokata za djela pucnjave i ranjavanja su od 10.000 pa navise. Tako rade pravi kumovi.
  prije 2 years 5 months
  0 0
 • kaca ALO BRE LJUDI KAKVU SAMOODBRANU IZASO IZ KOLA I LADNO PUACOOOOOO.........NA SVAKI SEMAFOR SU POSTAVLJENE KAMEREEE.........TAMO JE SAD DJE MU JE ODUVJEK BILO MJESTO!!!! prije 2 years 5 months
  0 0
 • aristokrata Svaka čast Leptiru za komentar! Nego ne treba polemisati sa personama koje penziju zardjuju na ulicama i po lokalima rasturajući drogu! A posebno ne pridavati žnačaja nitkovu koji maltretira djevojku sto ga je ostavila i pali lokale. Šišnjari!!!! Bubašvabe, gade vječito. prije 2 years 5 months
  0 0
 • Anonimni Nije tacno da je Spicanovic prije nekoliko dana izasao iz zatvora zbog narkotika,vec zbog djevojke.....provjerite po nesto..
  prije 2 years 5 months
  0 0
 • leptir anonimni,
  ti si dobro obavijesteni neinformisani i deformisani proizvod jednog prokletog vremena anonimnih heroja, koji izbjegavaju ogledalo i susuret sa razumom.
  ti si sve sto jedan normalan covjek ne bi trebao da bude.
  kada je jedna osoba spremna da zrtvuje svoju slobodu i puca u samoodbrani na drugu, koja ga godinama uhodi i proganja, ti si izvadio digitron da tudje racune sravnjavas i pricas sta je cije.
  stidi se ....
  prije 2 years 5 months
  0 0
 • Advertisment