U Beranama ubijen Zoran Vasović, uhapšene tri osobe

Komentari (0)
A A A
U Beranama je rano jutros hicima iz vatrenog oružja ubijen Zoran Vasović (41). Tri osobe su uhapšene.

"Jutros oko 3.15 sati u Beranama je prilikom upotrebe vatrenog oružja smrtno stradao Zoran Vasović. Tom prilikom povrijeđeni su Nikola Vuksanović (25), i djevojka Anđela Obradović (19)", saopšteno je CdM-u iz policije.

Beranska policija uhapsila Darka Miloševića (34), Gorana Vešovića (32) i Petra Vujovića (26), svi iz Berana, zbog osnovane sumnje, da su u saizvršilaštvu počinili krivično djelo teško ubistvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, i tom prilikom je smrtno stradao Zorana Vasović (41) iz Berana, dok su povrede zadobili Nikola Vuksanović (27) i Anđela Obradović (19), oboje iz Berana.

Policija je jutros oko 03,15 časova ispred ugostiteljskog objekta „Klub 29“ u Beranama, izašla na lice mjesta, obavjestila Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju, izvršila uviđaj kojim je rukovodio nadležni državni tužilac i preduzela aktivnosti na rasvjetljavanju događaja.

"Prikupljena su obavještenja od više lica na okolnosti događaja“, navodi policija.

Prilikom vršenja uviđaja izuzeti su tragovi koji će biti predmet vještačenja.

U toku su dalje aktivnosti na rasvjetljavanju događaja.

Vasović je široj javnosti poznat zbog tužbe protiv službenika beranske policije Vlajka Babovića, Milana Boričića, Željka Došljaka, Gligorija Šćekića i Svetislava Barjaktarevića, zbog postojanja sumnje da su kao saizvršioci počinili "teško ubistvo u pokušaju".

Oni su 5.novembra, 2007.godine u Beranama,"na svirep i podmukao način pokušali da ubiju" Vasovića, Nedjeljka Z. Pekovića (26) i Zlatibora V. Vrhovca (18), stoji u zahtjevu.

Ranjeni Nikola Vuksanović je sredinom aprila osuđen na tri godine zatvora zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga , a sud mu je ukinuo pritvor.

Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
 • Anonimni brate neka ti je laka zemlja vesna bg
  prije 2 years 3 months
  1 0
 • beranac 1 treba se podignut i izgovorit ime ZORAN ZOKO VASOVIC neka ti je vjecna slava pocivaj u miru MORAVCI
  prije 2 years 3 months
  1 0
 • z.n slava ti brate. zamolio bih da komentatori ne l... za ljudinu prije 2 years 3 months
  0 0
 • Vukašin Skočajić Desilo se ubistvo, poginuo je čovjek-tragično. Ne mogu da zamislim da neko može biti toliki monstrum pa da slavi nečiju smrt. Zoran Vasović se jako zamjerio režimu. I Saša Pejanović se jako zamjerio režimu i Duško Jovanović se jako zamjerio režimu na vlasti. I sada su mrtvi. Mrtvi su još mnogi drugi kojima je u tamnoj ulici presudio metak nekog monstruma. A što je još najgore, biće mnogo onih kojima treba zauvijek zatvoriti usta. prije 2 years 3 months
  0 0
 • beranac koga zalimo? ove zbog kojih nismo smjeli mirno sa curama prosetat glavnom ulicom i izaci negdje na pice? prije 2 years 3 months
  0 0
 • beranac Brate ZOKO pocivaj u miru......kukavice trag vi se utro.... SRPSKO KRILO SALOMLJENO tvoji VASOJEVICI!!!!!!!!! prije 2 years 3 months
  0 0
 • daree On je dosao u zizu javnosti jos 1997 kada je poginuo Komnen Marsenic.
  prije 2 years 3 months
  0 0
 • Advertisment