Uhapšen Vidoje Stanišić, član zagoričkog klana

Komentari (0)
A A A
Autor: Bojan Topalović
Podgorička policija je kasno sinoć uhapsila Vidoja Stanišića, koji je član takozvanog zagoričkog klana, potvrđeno je CdM-u u policiji.

Stanišić je uhapšen u podgoričkom naselju, a policija je tom prilikom oduzela vozilo marke "porše“ vlasništvo njegovog brata.

Policija je potraživala Stanišića zbog sumnje da je umiješan u grupu koja je osumnjičena da je krivično djelo zločinačko udruženje u cilju vršenja računarske prevare radi sticanja imovinske koristi na štetu više stranih osoba.

Podsjećamo prošle nedjelje je crnogorska policija u okviru akcije “Fokus” uhapsila Beograđanina Miloša Čujovića (28), Podgoričane Nebojšu Markovića  (26), njegovog brata Nikolu Markovića (24), Bojana Popovića (24), Dragana Kovačevića (32), Borisa Petričevića (25), Radonju Vulevića (30), i  (27) iz Kolašina.

Vidoje Stanišić i još jedna osoba bili su u bjekstvu.

Policija je od 21. avgusta do 5. septembra ove godine, od osumnjičenih i trećih lica privremeno oduzela četiri vozila veće vrijednosti – dva vozila „Hammer“, „Mercedes SL 360“ i „Porsche Caen“.

Uprava policije je, po nalogu Višeg državnog tužioca, a u međunarodnoj saradnji sa Interpolom i Upravom za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, 

Kriminalna grupa je, u dužem periodu, sa računa otvorenih kod crnogorskih poslovnih banaka, podigla 195.474 eura, a na račune u Crnoj Gori izvršila transfer od 488.200 švajcarskih franaka i 555.428,28 eura, koje su blokirane od strane nadležnih državnih organa Crne Gore”, saopšteno je iz Uprave policije.

Braća Nebojša i Nikola Marković, Bojan Popović (24), i Vidoje Stanišiće su pripadnici takozvanog “zagoričkog klana”.

Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
 • Nechista_Kuvarica Šta im znači ovo "i (27) iz Kolašina"? Jesu li nekome zaboravili ime ili su uhapsili 27 Kolašinaca? prije 2 years 7 months
  0 0
 • Anonimni hahahaha, sta se radi s ovim cirkusom evo 10 dana, srecete s teme novinari, to ovi iz vlasti oce, pa svamo malo malo izbace epizodicu s Vndojem... Pisite malo o poskupljenju goriva, hrane, ovim globama na telefon i struju... pitajte vladu kako cemo da platimo ovih novih 50 miliona kapa - koju ce novu taksu da izmisle ??? prije 2 years 7 months
  0 0
 • ... ooooooooo je li moguće da ova faca hara i internetom.... prije 2 years 7 months
  0 0
 • Anonimni Pa ja ga sad vidjeh u Zagoric????Kad je cas prije pusten? prije 2 years 7 months
  0 0
 • Uprava Policije Hvala momcima na donaciji dva vrijedna vozila marke Hammer. prije 2 years 7 months
  0 0
 • Anonimni Zasto policija ne objavi kada su ih prvi put primjetili barem u koji mjesec da znamo koliko je ova istrage trajala itd..sve sto znamo je da su oni tobos krali i to je to, pa svugdje kad se nesto ovako desi napisu datum kada je istraga pocela itd a ovi samo vec duze vrijeme...pf. prije 2 years 7 months
  0 0
 • ozoner Sad ce VNdoje da klikne UNDO na hapsenje! prije 2 years 7 months
  0 0
 • Advertisment