Ekonomija

Alitalia povećala broj letova između Podgorice i Rima

Letovi će se obavljati ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i subotom, sa polaskom iz Podgorice u 12 sati i deset minuta, a iz Rima istim danima u deset sati i pet minuta, prenosi agencija MINA-business.

“U code share saradnji sa Montenegro Airlines-om, letovi između glavnih gradova Crne Gore i Italije, obavljaće se svakodnevno”, navodi se u saopštenju generalnog prodajnog zastupnika, kompanije Oki Air Montenegro.

Ljetnji red letjenja je, kako se podsjeća, stupio na snagu u nedjelju, a važi do 31. oktobra.

“Letovi iz Podgorice i obratno su prilagođeni bez velikog čekanja letovima Alitalie ka destinacijama u Italiji, Evropi i svijetu”, navodi se u saopštenju. 

Alitalia je od 1. januara partner Etihada, što omogućava dodatno najbolje konekcije do svih gradova i povoljne cijene avio karata. 

Sve informacije o letovima, kao i prodaja karata se može obaviti kod generalnog prodajnog zastupnika, kompanije Oki Air Montenegro, kao i kod svih IATA agencija u Crnoj Gori. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
HN
Gost
HN

Povratna je najmanje 150€
Povratna je najmanje 150€,imate iz Dubrovnika sa Easy Jat sa 70-80€ ako uzmete mjesec unaprijed. Ne treba ići sa ovima niti sa MA dje je 170€

jorge
Gost
jorge

A koliko je inače cijena
A koliko je inače cijena povratne?

Anonimni
Gost
Anonimni

da nijesu smanjili cijenu
da nijesu smanjili cijenu karte?

Send this to a friend