Ekonomija

Cloud aktuelni poslovni standard

Predavači Igor Dragaš i Bajan Vujošević odgovorili su na brojna pitanja i dileme vezane za “Cloud” aplikaciju, i sve benefite koje ona donosi. 

Radionicu je Organizvoala Evropska mreža preduzetništva u Crnoj Gori, Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Udruženje preduzetnica Crne Gore.

Ljiljana Belada, Enterprise Europe Network Montenegro, Direkcija za razvoj MSP, upoznala je polaznike sa projektom najveće preduzetničke mreže u Evropi i uspješnom saradnjom sa Udruženjem preduzetnica Crne Gore.

Edita Dautović, predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore, rekla je da su u ovoj organizaciji posebno ponosni na činjenicu da njihove seminare, radionice i konferencije posjećuju i kolege. 

“To je najbolji dokaz da radimo pravu stvar, ne samo za žene u preduzetništvu, već za preduzetništvo uopšte”, kazala je Dautović.

Ona je najavila Sajam ženskog preduzetništva u Budvi od 22. do 24. oktobra u saradnji sa Direkcijom za razvoj malih i srednjih preduzeca, Budvanskim sajmom i Udruženjem poslovnih žena Srbije, kao i druge aktivnosti u saradnji sa Enterprise Europe Network Montenegro i Direkcijom za razvoj MSP.

Na drugom dijelu ovog seminara, polaznici će se upoznati sa osnovama web marketinga i načinima promocije i prodaje putem društevnih mreža.  

Radionica se, takođe održava u zgradi biblioteke “Radosav Ljumović” sa početkom u 10 časova i besplatna je.

Send this to a friend