Ekonomija

Crnogorski i austrijski učenici na prvom radnom zadatku u Regentu

Naime, direktor Srednje ugostiteljske škole “Sergije Stanić“ Zoran Klikovac, direktor škole “College for Tourism“ iz Austrije Tomas Dušan i direktor hotela Regent Porto Montenegra Majkl Poš sklopili ugovor o budućoj saradnji. 

Saradnja je inicirana u cilju integrisanja programa dvije ugostiteljske škole kroz obezbjeđivanje platforme za usvajanje praktičnih vještina. 

Delegacije škola posjetiće jedna drugu kako bi temeljnije radile na uspostavljanju programa za razmjenu studenata koji će povezati učenike iz Crne Gore i Austrije i pomoći im da podijele svoja iskustva i prakse sa budućim kolegama.

“Regent Porto Montenegro je dio akcije koja ima za cilj edukovanje mladih ljudi koji izaberu ugostiteljstvo za svoj životni poziv. Jako je važno da postoji platforma za usavršavanje mladih ljudi; radujemo se što će Regent Porto Montenegro poželjeti dobrodošlicu učenicima ugostiteljskih škola iz Crne Gore i Austrije koji će svoje prve profesionale korake u ugostiteljstvu napraviti upravo kod nas“ izjavio je Majkl Poš, direktor hotela.

Send this to a friend