Ekonomija

Donirali gimnaziji LCD TV: Počela sa radom filijala Erste banka u Rožajama

Tokom rekonstrukcije izmijenjen je ulaz u filijalu, uklonjeno stepenište i napravljena rampa, kako bi bio omogućen pristup osobama sa invaliditetom, a i ova filijala opremljena je taktilnim trakama za slabovide.

Direktor filijale i koordinator regije sjever Erdan Sutović je direktoru Gimnazije „30. Septembar“ Fejzu Muriću uručio donaciju, LCD televizor namijenjen kabinetu stranih jezika, kako bi učenici na zanimljiviji i efikasniji način usvajali nova znanja.

“Erste banka je usmjerena na pružanje najbolje usluge svim segmentima klijenata, koji će od sada u rožajskoj filijali sa više komfora obavljati svoje svakodnevne bankarske poslove. Nastavićemo da jačamo saradnju sa privrednicima i građanima ovog kraja, a sve u cilju stvaranja uslova za zajednički uspjeh“, dodao je on. 

Filijala u Rožajama ima površinu od 99 kvadratnih metara, opremljena je prema aktuelnim standardima Erste grupe, a klijentima je na raspolaganju tim koji čine dva zaposlena na blagajni, dva savjetnika za klijente u Sektoru stanovništva, kao i jedan savjetnik za korporativne klijente. U filijali je građanima i pravnim licima dostupan kompletan servis usluga koje Erste banka u Crnoj Gori ima u svojoj ponudi.

Radno vrijeme filijale je od ponedjeljka do petka od 8:30-15:30 časova. Bankomat u sklopu filijale dostupan je građanima 24h dnevno svakog dana.

 

Send this to a friend