Ekonomija

EPCG izlazi u susret potrošačima: U subotu će raditi svi šalteri za naplatu

Kako su istakli, naplatni punkt u Delta City radiće standardno u skladu sa radnim vremenom tog tržnog centra.

Iz EPCG su pozvali sve potrošače električne energije da izmire svoje obaveze, a redovne platiše, članove Zlatnog tima, koji još nijesu izmirili račun za jun da to urade najkasnije u subotu, kako bi i dalje imali mogućnost da ostvare popust od deset odsto.

Takođe su podsjetili da u ponedjeljak počinje akcija Podijelimo teret 4, prenosi Mina business. 

“Akciji se mogu pridružiti svi potrošači iz kategorije domaćinstva koja imaju dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, kao i sva domaćinstva kojima ističu postojeći protokoli sklopljeni u akciji Podijelimo teret 2, prije dvije godine. Akcija traje do 31. oktobra”, kazali su iz EPCG.

Domaćinstva dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, mogu otplaćivati u fiksnim mjesečnim ratama od 20 EUR, bez učešća, uz uslov da su plaćena tri posljednja računa.

“Potrošači koji se akciji priključe u avgustu treba da imaju izmirene račune za april, maj i jun, za priključenje akciji u septembru treba da budu izmireni majski, junski i julski račun, a za potpisivanje ugovora u oktobru, potrošači treba da imaju izmirene račune za jun, jul i avgust”, objasnili su iz EPCG.

Od trenutka potpisivanja Protokola i za vrijeme urednog izmirenja obaveza po potpisanom ugovoru neće se obračunavati zatezna kamata.

“Da bi Protokol o izmirenju duga ostao na snazi, svakog mjeseca mora se redovno plaćati rata u iznosu od 20 EUR i tekući račun”, zaključuje se u saopštenju.

Send this to a friend