Ekonomija

FOTO: Nagradna igra m:tel-a: Prvi automobil odlazi u Berane

Kompanija m:tel je u saradnji sa kompanijom Huawei organizovala veliku nagradnu igru za sve vjerne postpaid i prepaid korisnike m:tel-a kao i za nove korisnike, koji će se pridružiti m:tel porodici.

Iz kompanije su poručili da mnogo nagrada još očekuje prepaid i postpaid korisnike i to svakog sata, svakog dana, svake sedmice. 

Poklon dopune svakog sata dobilo je u prvom kolu već 2.304 korisnika, a svakog dana po jedan korisnik je nagrađen telefonom Huawei Ascend Y 100. U prvom kolu nagrađeno je 28 dobitnika ovim telefonom i četiri dobitnika telefonom Huawei Ascend G620S.

Dobitnica automobila istakla je da u prvom mahu nije povjerovala da je baš ona srećni dobitnik

“Za mene je ovo bila vijest u koju zaista najprije nijesam ni povjerovala, kao ni moj suprug. Vrijedna nagrada će mnogo značiti mojoj porodici. Naravno da ću sa zadovoljstvom nastaviti da koristim 068 mrežu i rado ću vas preporučiti svim prijateljima. Veoma sam zadovoljna vašom ponudom i cjelokupnom uslugom”, istakla je Marjanović.

Milivoje Cerović, direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima m:tel-a uručio je ključeve automobila dobitnici Marjanović. 

“Čestitamo svim dobitnicima prvog kola nagradne igre. Nastavićemo da držimo trend operatora sa najboljim odnosom prema korisnicima, a osim dobre usluge i ponude, neće nedostajati ni sličnih iznenađenja u nagradnim igrama”,  istakao je Cerović.

Drugo kolo je počelo 19. aprila, a završava se 18. maja 2015.godine

“Pozivamo sve postpaid korisnike da do 15. maja izmire svoja dugovanja, kao i prepaid korisnike da dopune svoj račun sa pet eura ili više, jer ćemo već 19. maja izvući drugog dobitnika automobila VW Polo GP 1.2 TSI. Ono što našu igru čini posebnom je i da se prepaid račun može dopuniti više puta u toku trajanja nagradne igre/nagradnog kola, a sve odgovarajuće dopune učestvuju u nagradnoj igri /nagradnom kolu i povećavaju šansu za dobitak”, istakla je PR menadžerka m:tel-a Ana Martinović.

Send this to a friend