Ekonomija

IDEA podijelila 50 avionskih karata za osam destinacija

U okviru dvosatnog zabavnog programa u tržnom centru Mall of Montenegro u Podgorici izvučena su imena 25 dobitnika, koji su pravo učešća stekli tako što su u jednoj od IDEA prodavnica širom Crne Gore ostvarilračun od šest i više eura.

Dobitnici su Nesliot Kopitani iz Ulcinja, Radovan Simović iz Bijele, Danica Poljak-Petrović iz Kotora, Milenka Krivokapić iz Kotora, Živana Žižić iz Nikšića, Fahrija Gogalić iz Kotora Ivana Vuković i Emina Bošković iz Tivta, Dragana Pavlović, Zorica Kovačević, Nevenka Kresojević, Davor Miklovčić, Zdravko Sekulović, Ljubinka Lubarda, Suzana Lazović i Julija Drakulović iz Podgorice, Radmila Mandić i Ljijana Banićević iz Herceg Novog, Verica Vukosavljević iz Zelenike, Dubravka Petrušić i Maša Radulović iz Risna, Rade Pali sa Cetinja, Daliborka Jušković iz Bijele, Snežana Adžić iz Nikšića i Vera Radović iz Plužina.

Kako su kazali iz lanca prodavnica IDEA na kraju prvog kola, odlučili su da vjernim kupcima uljepšaju proljeće i obraduju ih putovanjem u okviru zanimljive nagradne igre. 

“Danas smo izvukli prve srećne dobitnike, koji su dobili po dvije povratne avionske karte. Oni mogu da izaberu da li će otići u Beograd, Ljubljanu, Rim, Beč, Cirih, Frankfurt, Pariz ili Moskvu”, kazali su oni.

Sljedeće izvlačenje dobitnika planirano je 7. maja, kada će IDEA takođe nagraditi 25 potrošača. Najviše avionskih karata – ukupno 100 podijeliće na završnom izvlačenju 20. maja.

“Želimo da našim potrošačima ostvarimo snove, tako što ćemo ih odvesti na putovanje o kojem maštaju i pomoći im da organizuju savršen odmor. Zato posjetite naše IDEA prodavnicama, jer možda vam baš današnja kupovina učini ovo proljeće nezaboravnim,“ saopšteno je iz IDEA.

Nagradnu igru, koja je počela 4. aprila i traje do 15. maja, IDEA organizuje u saradnji sa kompanijom Montenegro Airlines. Dobitnici nagradne igre mogu putovati u perodu od 1. septembra ove do 31. marta naredne godine, osim u “black out” periodu od 15. decembra do 10. januara 2017. godine.

 

 

 

Send this to a friend