Ekonomija

IDEA podijelila potrošačima 200 avionskih karata

Pravo učešća imali su kupci koji su od 4. aprila do 15. maja u preko 100 IDEA prodavnica u 16 crnogorskih gradova ostvarili račun od šest i više eura i popunili kupon na kasi. 

U trećem, ujedno i posljednjem izvlačenju dobitnika prošlog petka u tržnom centru Mall of Montenegro u igri je bilo preko 60.000 kupona, a izvučena su imena 50 srećnih dobitnika..

“Putovanje je uvijek sjajna IDEjA, zbog čega smo odlučili da upravo na takav način obradujemo naše potrošače i zahvalimo im se na povjerenju. Tokom proteklih mjesec i po kroz tri kola izvlačenja sa po dvije povratne avionske karte nagradili smo 100 potrošača iz svih djelova Crne Gore. Jako smo srećni što će oni, zahvaljujući trgovini u našim prodavnicama, imati priliku da posjete neke od najljepših evropskih gradova”, saopšteno je iz IDEE povodom kraja nagradne igre.

Srećni dobitnici mogu da biraju putovanje u Beograd, Ljubljanu, Rim, Beč, Cirih, Frankfurt, Pariz ili Moskvu, u periodu od septembra 2016. do aprila 2017. godine (osim u “black out” period). 

“Pored toga što smo obradovali naše potrošače, posebno smo se trudili da zabavimo najmlađe. Svako izvlačenje dobitnika pratio je zabavni program, druženje sa maskotom Kodi, oslikavanje lica u kojem djeca posebno uživaju, dijeljenje balona i slatkiša. Roditelji su bili zadovoljni nagradama ili barem učešćem u nagradnoj igri, a djeca su oduševljena našom maskotom Kodi”, navodi se u saopštenju. 

Prethodna dva kola održana su 23. aprila, odnosno 7. maja. Nagradna igra “U IDEI sreća dolijeće uz proljeće, lanac prodavnica organizovao je u saradnji sa Montenegro Airlines-om.  

Spisak dobitnika možete pročitati na sajtu www.idea.co.me. 

Send this to a friend