Ekonomija

Ivanović u Grblju: Raditi na polju vodosnadbijevanja i poljoprivrede

Ivanović je govorio na tribini kojoj su prisustvovali i predsjednik Opštine Kotor dr Aleksandar Stjepčević i direktor Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Ivo Magud. 

Ivanović kaže da kroz direktan i otvoren razgovor treba razmijeniti mišljenja, čuti nove ideje, nove projekte i prijedloge, posebno u susret koncipiranju agrobudžeta za 2017. godinu.

 

“Osnovna ideja večerašnjeg skupa bila je da otvorimo temu dugoročnog razvoja poljoprivrede na prostoru Opštine Kotor, posebno u Grblju, i da vidimo koji su to projekti koje treba pogurati, posebno u oblasti vodosnabdijevanja. Čuo sam nekoliko zanimljivih predloga o kojima valja razmisliti”, dodao je on. 

Kada je u pitanju vodoprivreda, Ivanović je istakao da ima nekoliko sela koje treba podržati u narednom periodu da bi se postojeći vodovodi stavili u funkciju ili izgradili novi.

“Najvažniji dio tribine i ono po čemu je poseban ovaj sastanak, jeste jedan veoma otvoren dijalog. Zato sam zahvalan svim učesnicima tribine na korektnoj i konstruktivnoj razmjeni ideja” istakao je potpredsjednik Vlade. 

 

Send this to a friend