Ekonomija

Konkurs za MBA poslovnu školu: Stipendiraju šest najboljih menadžera

Prijave traju do 5. juna, a riječ je o stipendijama na vodećoj poslovnoj školi u regionu Jugoistočne Evrope koja djeluje i na tržištima Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Bugarske i Austrije. 

Selekcijski proces se sastoji iz tri kruga, pa se prvo popunjava online prijava gdje se može popuniti kratki aplikacijski formular, svi kandidati koji zadovoljavaju uslove dobiće instrukcije da pošalju rad na zadatu temu i ukoliko rad bude bio pozitivno ocijenjen, kandidati će imati individualni intervju sa stipendijskom komisijom.

Uslovi konkurisanja za EMBA stipendiju su završen fakultet, aktivno znanje engleskog jezika i najmanje pet godina menadžerskog iskustva.

Strukutura polaznika, u odnosu na pozicije sa kojih dolaze, govori da je preko 70 odsto njih na rukovodećim pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori kompanija i sektora ili kao samostalni preduzetnici. Polaznici programa nijesu samo ekonomisti i menadžeri iz finansijskog sektora, već i iz farmaceutskih, građevinskih, inženjerskih, IT, telekomunikacionih, FMCG i mnogih drugih kompanija. 

Ukupan broj ljudi koji su prošli kroz E/MBA programe na COTRUGLI Business School iznosi preko 1.400. Niz vannastavnih aktivnosti poput Alumni događaja, foruma, COTRUGLI dana, konferencija, sportskih sadržaja, pozorišta, putovanja, bioskopa i večera omogućuje lokalno i regionalno umrežavanje.

 

 

Send this to a friend