Ekonomija

Konkurs za najbolji novinarski rad i fotografiju o crnogorskoj poljoprivredi

Kako je saopšteno iz Ministarstva, pravo učešća imaju novinari svih štampanih i elektronskih medija registrovanih u Crnoj Gori, a radovi koji pristignu na konkurs moraju biti objavljeni u periodu 5. decembra 2014. do 1. decembra 2015. godine.

“Autori mogu konkurisati sa najviše tri autorska teksta/reportaže/priče/priloga iz oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, koji doprinose informisanju i edukaciji poljoprivrednika, promociji biznisa u poljoprivredi, inovacija i uspješnih proizvođača, kao i podsticanju djelatnosti u cilju razvoja ruralnih područja, a rok za dostavljanje radova je utorak, 1. decembar, do 12 časova”, navodi se u saopštenju.

Za prijavu na konkurs, kazali su iz Ministarstva, potrebno je u elektronskoj formi dostaviti kopiju objavljenog teksta, uz naznaku kada je i gdje objavljen, prilog, uz naznaku kada je i gdje emitovan, ime i prezime autora, kontakt telefon i elektronsku adresu, te to poslati na adresu PR službe Ministarstva pojloprivrede i ruralnog razvoja:

[email protected]

Pravo učešća na konkursu za najbolju fotografiju imaju svi zainteresovani građani Crne Gore.

“Fotografije moraju biti djelo autora nastalo na teritoriji Crne Gore. Autori mogu konkurisati sa najviše tri fotografije, bez obzira na vrijeme kada je fotografija nastala, a rok za dostavljanje fotografija je utorak, 01. decembar, do 12 časova”, dodaje se u saopštenju.

Prijava za konkurs se može izvršiti putem Facebook strane Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i potrebno je dostaviti fotografiju, uz kratko pojašnjenje, te ime i prezime autora, kontakt telefon i elektronsku adresu.

Nepotpune prijave na konkurse neće se razmatrati.

Autorima najboljeg rada i najbolje fotografije biće dodijeljene novčane nagrade. Nagrade će biti uručena na događaju koji će Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja organizovati povodom obilježavanja Svjetskog dana zemljišta u petak, 04. decembra, u Podgorici.

Send this to a friend