Ekonomija

Kovačević poručila: Zloupotrebe neću tolerisati

Ona smatra da će se socijalnim kartonom riješiti brojni problemi u oblasti socijalnih davanja, dok će se uvođenjem socijalne inspekcije značajno poboljšati sistem kontrole centara za socijalni rad i drugih pružalaca usluga.

„Radiću na nastavku druge faze sistema socijalnih kartona, kao i na reformi radnog zakonodavstva, pripremi donođenja novog propisa o radu, reformi tržišta rada i suzbijanju sive ekonomije, jačanju socijalnog dijaloga sa socijalnim partnerima, saradnji sa NVO sektorom“, najavila je Kovačević.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tomyhn
Gost
tomyhn

sto se ova navrzla nasto se ova navrzla na socijalu i socijalna davanja od 60 e mjesecno??!! SIGURNO da treba i to ispitati i ukinuti kome netreba da prima ali zar netreba i gazde koji drze radnike neprijavljene,kojima neuplacuju ni eura u fond pio malo banuti na vrata.ona je i za rad ministarka ne samo za socijalno.Lako joj je na… Više »

Frus
Gost
Frus

A evo je.Nije je bilo cijela
A evo je.Nije je bilo cijela dva dana.

Baćko
Gost
Baćko

A što misliš ti anonimni da
A što misliš ti anonimni da se ona nije ništa ogriješila o zakon u domu zdravlja u Danilovgrad. Samo polako,sve dolazi na svoje mjesto.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ova zene komotno moze biti
Ova zene komotno moze biti novi premijer Crne Gore a sto se ticew jaokanja ovih sto ce das zavrse po zatvora i njihove rodbine bolje da se potaluse i budu lopovi za primjer hahahahahahah

Faketi
Gost
Faketi

To znači da su ih ministri
To znači da su ih ministri prije tebe tolerisali ? I naravno Vlada. Jeftina priča za malu đecu. Reči ti nama što bi oko povećanja penzija koje si najavila,oko naknade za majke sa troje i više djece.

Radnička klasa
Gost
Radnička klasa

Kakav folirant. Ova se uKakav folirant. Ova se u startu već prosula sa lažnim obećanjima i sada pokušava da nas ponovo obmane.Medijska kampanja koja je nju predstavila kao čudo je izdušila i ona sada luta.Skinula je nekoliko partijskih kolega sa mjesta direktora,jer joj je premijer namijenio tu ulogu,a to je bilo puštanje niz vodu lojalnih depeesovaca zbog naloga NATO i… Više »

Send this to a friend