Ekonomija

Multimedijalni T- Centar otvoren i u Kotoru

“Korisnici će od sada imati sasvim novo iskustvo u atraktivnom i modernom ambijentu, koji je osmišljen po najnovijem konceptu rada T-Centara, koji se primjenjuje u okviru Dojče Telekom grupe. Povodom otvaranja nove poslovnice, a u okviru obilježavanja desetogodišnjice “T“ brenda u Crnoj Gori, korisnicima su dostupne specijalne povoljnosti i iznenađenja, o kojima mogu dobiti sve potrebne informacije dolaskom u novi T-Centar “, saopšteno je iz kompanije.

Ovo je treća po redu multimedijalna poslovnica otvorena od početka godine i još jedna u nizu aktivnosti koje Crnogorski Telekom realizuje u okviru proslave deset godina “T“ brenda u Crnoj Gori. 

Kako ističu iz te kompanije, širenje prodajne mreže sa novim konceptom rada multimedijalnih poslovnica osmišljeno je kako bi se unaprijedilo korisničko iskustvo i na pravi način odgovorilo svim zahtjevima korisnika. 

“Vjerujemo da će novi, multimedijalni T-Centar u Kotoru, baš kao i oni ranije otvoreni u Podgorici i Herceg Novom, biti prepoznat kao najbolje mjesto za sve usluge koje nudimo”, zaključili su oni. 

Send this to a friend