Ekonomija

Porodične firme generator rasta ekonomije

Predavanje je održao Dragan Močević, preduzetnik, osnivač nekoliko kompanija i nevladinih organizacija u Bosni i Hercegovini, autor više konferencija iz oblasti odnosa sa javnošću i autor projekta “Porodične firme – stub razvoja ekonomije“. 

Predavanju je prisustvovalo tridesetak predstavnika iz 15 kompanija članica komore, koje predstavljaju porodične biznise ili sa njima ostvaruju direktnu saradnju. 

“Tokom predavanja, polaznici su imali priliku da saznaju više koja su specifičnosti i ključni izazovi sa kojima se porodični biznis suočava, poput izazova transfera firme iz prve u drugu generaciju, kao i uspostavljanja strukture i tradicije rukovođenja firmom“, saopšteno je iz Američke privredne komore.

Takođe, kroz različite primjere iz prakse, predavanje je pružilo korisne savjete za uspješan razvoj porodičnih firmi. 

Američka privredna komora kontinuirano organizuje različite radionice i predavanja koje su usmjerene ka unapređenju poslovnog i društvenog ambijenta u Crnoj Gori.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

to može važit u ameriku i
to može važit u ameriku i normalnim zemljama a kod nas sve naopako svi najveći gubitaši pripadaju grupi na vlasti i još im se opraštaju milionski gubici od narodnih para tako da ne mlatite o rastu ekonomije

Send this to a friend