Ekonomija

Preuzmite besplatnih 50 eura i trgujte cijenom nafte na berzi

FXLider svim čitaocima CDM-a, daje besplatnih 50 eura za trgovanje cijenom nafte na svjetskoj berzi, jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Besplatnih 50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Opet reklamirate FX Lider!OvOpet reklamirate FX Lider! Ovo je cista zabluda jer tih 50e sto dobijate “na poklon” nikad ne mozete da unovcite niti neki znacajan kapital da steknete,vec vam sluzi za “igranje”. Nakon registracije na sajtu zove vas neko od njihovih brokera da vam nudi svoje mentorske usluge.Ta cijena je 100€ ili 100$.Da ne pominjem e-mailove kojima vas bombarduju.… Više »

???
Gost
???

Kako? Nema sanse ako nisi drzKako? Nema sanse ako nisi drzavljanin zemlje gdje se nalazi berza. Ili imas kompaniju koju si registrovao i onda platio sve takse i zavrsio svu papirologiju. Probao licno u Americi, ne moze,moras biti drzavljanin. Tako da mi ova prica ne pije vodu. Ne mogu da vam nadjem podatke na berzi? Ni skracenicu berzansku, ni kod,nista.… Više »

???
Gost
???

Putovao sam po svijetu i sam Putovao sam po svijetu i sam probao da trgujem akcijama tamo, a-a nema trika, ako nisi drzavljanin te zemlje gdje se berza nalazi. Ili moze ako imas veliku kompaniju i registrovao si se tamo i prosao papirologiju i platio razne takse.Tako da mi nije jasno ko te jos danas cascava sa 50e za trgovinu… Više »

Send this to a friend