Ekonomija

Promotivna ponuda i pokloni za nove korisnike

“Svi korisnici (fizička lica) koji se prijave za nove opcije do 31. maja dobijaju na poklon besplatne pozive i SMS u mreži u trajanju od tri mjeseca”, pojasnili su iz Telekoma. Kakos u dalje naveli nova opcija Internet 10 uključuje 3 GB internet protoka po punoj brzini za 10 eura mjesečno, dok opcija Internet 15 uključuje 10 GB po punoj brzini i neograničene poruke prema mrežama u Crnoj Gori i Srbiji za 15 eura mjesečno. 

“Korisnici koji nove opcije aktiviraju u promotivnom periodu – do 31. maja dobijaju na poklon tri mjeseca besplatnog korišćenja opcije „Opušteno u mreži“ koja podrazumijeva 2000 minuta ka Telekomovoj mobilnoj i fiksnoj mreži i 2000 sms-ova u mreži mjesečno”, stoji u saopštenju Telekoma. 

Naime, svaki novi Smart Plus korisnik koji za vrijeme trajanja promocije potpiše ugovor na tri mjeseca dobija tri mjeseca besplatno opcije Opušteno u mreži i Internet 10. 

Dodatne povoljnosti dobiće i Smart Plus korisnici uz kupovinu telefona na 24 mjeseca.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Cus po punoj brzini 🙂
Cus po punoj brzini 🙂

alo
Gost
alo

Ovo nisu nikakve povoljnosti,Ovo nisu nikakve povoljnosti, tesko da iko na mobilnom moze potrositi preko GB sto je osnovni paket. Ovo je jedina mreza u CG koja u pretplatu ne ukljucuje internet – platite im 15 eura i imate 0 kb interneta i o SMS poruka. Sto se ne sjettite da stavite bar 200MB interneta u smart 15 ili za… Više »

Send this to a friend