Prošao DUP za projekat „Royal Montenegro golf“ u Tivtu

Komentari (0)
A A A
Sa 16 glasova za i šest protiv, tivatska Skupština usvojila je Detaljni urbanistički plan DUP buduće lokacije za golf terene, čime su stvoreni preduslovi za projekat Boka group "Royal Montenegro golf".

Odluku je pozdravio osnivač i izvršni direktor Boka Group, Džon Kenedi, koji namjerava da na agro-industrijskom zemljištu "Montepranca" započne izgradnju golf terena, prenosi Radio Jadran.

Kenedi smatra da je ovo još jedan važan korak za Tivat kao buduću renomiranu turističku destinaciju i važan korak za Crnu Goru, jer će se stvaranjem neophodne infrastrukture obezbijediti produženje turističke sezone, čime će se popuniti interval između ljetnje sezone i početka sezone skijanja.

On vjeruje da će uskoro biti izgrađen prvi golf teren ne samo u Crnoj Gori, već i na istočnim obalama Jadrana, na čemu će odmah početi da radi tim inženjera i ekologa.

Osnažiće i inicijativa Boka grupe "Golf u školama", ocjenjuje Kenedi koji je zahvalan opštini Tivat zbog, kako je rekao, profesionalnog dijaloga i napora da se donese ova istorijska odluka.

Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
  • Advertisment