Ekonomija

Radović izdao trećinu zgrade Zirat banci

“Zgrada se ne prodaje. Mogu reći da je jedna trećina zgrade izdata Zirat banci”, rekao je Dnevnim novinama Radović.

Poslovna zgrada Zetagradnje u centru Podgorice izgrađena je prošle godine i sastoji se od poslovnih prostora od po 97, 228, 203 i 267 kvadrata, zatim dvosobnih stanova od po 75 i 92 kvadrata, te trosobnih od 92 i 160 kvadrata.

Savjet Centralne banke Crne Gore početkom aprila donio je rješenje o izdavanju dozvole za rad Zirat banci u našoj državi.

Turska Zirat banka je u decembru prošle godine aplicirala za dobijanje licence za rad u Crnoj Gori. Iza nje stoji turski kapital, a kako su ranije prenijeli crnogorski mediji, u vrhu menadžmenta Zirat banke za sada neće biti nikoga iz Crne Gore, već će rukovodeći kadar biti iz Turske.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
r
Gost
r

Zetagradnja je izgradila
Zetagradnja je izgradila jednu od tih nepravilnih kućeraka.

Nemoguć život
Gost
Nemoguć život

Kako će Daliborka HUljarević
Kako će Daliborka HUljarević da živi s mirom od klikanja šalterskih radnika? Ccccc…

Anonimni
Gost
Anonimni

A da se malo po centru
A da se malo po centru napravi koja garaza za stanare, koju mogu kupiti ili rentirati???
Samo stanovi, stanovi, stanovi…koje ne kupuje obican narod, nego ih slazu politicari i ljudi na pozicijama. Samo se rentiraju stanovi, narocito u City kvartu. A Zetagradnja ti da odlican uslov, moras isplatit komplet stan, prije nego dobijes kljuceve.

Anonimni
Gost
Anonimni

Jedna od najljepših zgrada uJedna od najljepših zgrada u Podgorici! Bilo bi fantastično kada bi istovjetna, ali kao u ogledalu, bila izgrađena preko puta, na drugom uglu ul. Slobode i bulevara Ivana Crnojevića, na mjestu na kome je kačamak od kućica i kućeraka raznih nepravilnih oblika, koje su nadrealistički naslonjene jedna na drugu. To bi bio veliki doprinos arhitektonskom izgledu… Više »

Jankovic Migo
Gost
Jankovic Migo

Dvije trake do MigoveDvije trake do Migove kućeGlav­na sa­o­bra­ćaj­ni­ca kroz Ljaj­ko­vi­će od skre­ta­nja sa ma­gi­stra­le kroz se­lo do­bi­la je dvi­je tra­ke i no­vi as­falt. Ta­ko je no­vi as­falt do­šao i do ku­će gra­do­na­čel­ni­ka Sla­vo­lju­ba Sti­je­po­vi­ća. Pu­ta­ri su u ovom se­lu ra­di­li i za vi­kend. No­vim as­fal­tom pre­svu­če­na je uli­ca u du­ži­ni od 830 me­ta­ra i ima dvi­je tra­ke od po… Više »

gagi
Gost
gagi

E Bogami, posteni Baca. UteceE Bogami, posteni Baca. Utece iz Buducnosti ( da mu se ko, na daj Boze “obraza takne)”, otvori banku sa fameljom Milke Ljumovic i M. Perovica ( nezna ni guverner centralne banke, ko je tu sve u kombinaciju, ali rece”sve je po zakonu”).Pokida parkove po podgorici, uzrupira sve sto se moze, naravno Drzavno, ali za sve… Više »

mira
Gost
mira

Vrlo lijepa zgrada
Vrlo lijepa zgrada

Anonimni
Gost
Anonimni

Koji je stan kupila Daliborka
Koji je stan kupila Daliborka Uljarević, ovaj manji od 72 m2 ili neki malo komotniji?

Anonimni
Gost
Anonimni

Tursko a nase!
Tursko a nase!

Anonimni
Gost
Anonimni

Sad ce od te kirije da
Sad ce od te kirije da raskrci jos koji park ka ovaj preko Morace, cisto da se zna ko je ko u ovom gradu.

Anonimni
Gost
Anonimni

rijetko lijepa zgradica..
rijetko lijepa zgradica..

Anonimni
Gost
Anonimni

Aha, u pravom orijentalnom
Aha, u pravom orijentalnom (turskom) stilu…

Risto...
Gost
Risto...

100 metra od te zgrade ka s100 metra od te zgrade ka s’everu tj brdu Gorica, najpoznatiji bacac kletvi u Crnoj Gori, Amfilohije Radovic, na prostovu starog visevjekovnog groblja pravi zgradu. Kako stoji na oglasnoj tabli na ulazu u gradiliste, zgradu sacinjavaju poslovni prostori i stanovi za prodaju. Investitor je srpska crkva u Crnoj Gori a izvodjac radova je Baca… Više »

Dokle više
Gost
Dokle više

Jasno. Amfilohije, a ne DPSDP
Jasno. Amfilohije, a ne DPSDP bratija, betonira po Podgorici. Javlja mi se da prave ovce nisi ni spomenuo. A ni telad.

Send this to a friend