Ekonomija

Sjedište Addiko banke na novoj adresi

Iz banke je saopšteno da je premještanje sjedišta dio nove strategije jasnog, jednostavnog i direktnog bankarstva, kojom se Addiko banka opredijelila za fokus na bitno, efikasnost i jednostavnost.

Generalni izvršni direktor Addiko banke Podgorica, Christoph Schon, kazao je da su se, kada je u pitanju novi kancelarijski prostor, odlučili za koncept otvorenog prostora kojim su kanali komunikacije skraćeni, transparentnost je poboljšana, a saradnja između različitih funkcija ojačana.

“Osim toga, postižemo značajno smanjenje iznajmljenog prostora i samim tim smanjujemo operativne troškove. Konačno, sva ova poboljšanja će donijeti korist našim klijentima i poslovnim partnerima i pomoći nam da smanjimo bespotrebne administrativne troškove i da postanemo efikasni u skladu sa međunarodnim standardima“, rekao je Schon. 

Izrada idejnog projekta novih prostorija Addiko Bank je bila povjerena međunarodno poznatom arhitektonskom birou Chadwick International iz Londona, koji je takođe projektovao novo sjedište Addiko banke u Beču. 

“Dizajn se bazirao na principima mogućnosti izbora, olakšane interakcije, jednostavnosti i ekonomičnosti, a prostor je opremljen visokokvalitetnom audio-vizuelnom tehnikom i sistemom za rezervacije”, zaključeno je u saopštenju.

Send this to a friend