Ekonomija

Telenor-ova ponuda za turiste: Neograničen internet za digitalne servise

Za korišćenje potpuno besplatnog, neograničenog interneta tokom tri dana, dovoljno je poslati poruku sadržine ACT na broj 1466, a besplatno trodnevno surfovanje može se ponovo aktivirati svakom narednom dopunom. Uz neograničeni internet i 4G mrežu korisnici mogu uživati u  korišćenju naprednih digitalnih servisa iz Telenorove ponude.

Osim toga, Telenor svojim korisnicima omogućava i neograničeni internet za Viber, tokom 15 dana. Za aktivaciju besplatnog Vibera potrebno je poslati poruku sa tekstom VIBER na 1466.

Kao posebno iznenađenje, Telenor je za sve korisnike kreirao i najnovije Viber stikere pod nazivom “Ljetnje avanture Čađa i danila” za još zabavniju i kreativniju komunikaciju.

Turistički dodatak i dodatne pogodnosti za korišćenje Vibera moguće je aktivirati u okviru turističkog paketa, uz koji korsnici dobijaju 4G karticu za čak šest puta brži protok podataka. Paket sadrži i multijezično uputstvo, sa detaljima aktivacije turističke ponude, kao i sa svim informacijama neophodnim za korišćenje pripejd kartice.  

Ove godine, Telenor slavi 20 godina poslovanja u Crnoj Gori, a trenutno, brzim mobilnim 3G internetom pokrivaju 97 odsto stanovništva. Najavili su i da će do kraja godine 4G signalom pokriti 70 odsto stanovništva.

Send this to a friend