Ekonomija

Avionom Montenegro Airlinesa stigla prva grupa njemačkih turista

Ovim povodom, na tivatskom aerodromu,  nacionalni avio-prevoznik je u saradnji sa Turističkom organizacijom Budva i agencijom Adria Express iz  Budve, upriličio  tradicionalni doček, čime je obilježen prvi ovogodišnji organizovani dolazak njemačkih turista u Crnu Goru.

Komercijalni direktor MA Predrag Marković poželio je dobrodošlicu njemačkim turistima. Marković je uvjeren da će Crna Gora kao najbrže rastuća turistička destinacija ispuniti očekivanja  njemačkih turista i da će joj se  ponovo rado vraćati. 

“Današnji vezani let iz Lajpciga i Berlina je prvi u seriji od 60 čarter letova koje Montenegro Airlines planira da obavi sa tržišta Njemačke, za preko pet hiljada turista koji će odmor provesti u Crnoj Gori“, kazao je Marković. 

U cilju bolje dostupnosti naše zemlje, istakao je on, pored redovnih linija za Frankfurt i Dizeldorf,  već od sjutra MA će uspostaviti linije sa Štutgartom, Hanoverom i Nirnbergom. 

“Serija čarter letova odvijaće se dva puta nedjeljno i biće realizovana do polovine juna, kao i od polovine septembra do polovine novembra“, istakao je Marković i dodao da je Montenegro Airlines uložio velike napore kako bi animirao njemačku turistiku, što će značajno uticati na produžetak sezone, a što je u interesu svih privrednih subjekata u Crnoj Gori.

Predstavnik agencije iz Njemačke “Mac Sun Travel”, Mr.Evald Koening, zahvalio se Montenegro Airlinesu i organizatorima dočeka na prijemu i izrazio uvjerenje da će Crna Gora kao turistička destinacija ispuniti očekivanja, kao i nadu da će se broj njemačkih turista iz godine u godinu uvećavati. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
koja cast !
Gost
koja cast !

Jao bre i orkestar za svadbe
Jao bre i orkestar za svadbe i sahrane im izveli he he !

pemzioneri
Gost
pemzioneri

Ja ih dobro poznajem a
Ja ih dobro poznajem a vidjecete da se se zalud nadali.
Jos ovi iz Leipciga i DDRa ! Ima samo vodu sa cesme da piju.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ja ne znam vama Crnogoraca,
Ja ne znam vama Crnogoraca, kako nista ne radite svi vam donese posao pa I mrcite da vam se sve ne sviga

Maragun
Gost
Maragun

Zar je moguce da postoje
Zar je moguce da postoje ljudi koji ovako nesto negativno komentarisu??!!!

Maniti
Gost
Maniti

Odlicno!!! Razbicemo sve!!!
Odlicno!!! Razbicemo sve!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Svaka cast!!!!
Svaka cast!!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Bravo Montenegro Airlines!!!
Bravo Montenegro Airlines!!! Ovo je velika stvar!!!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Komentar nije naručen,već ga
Komentar nije naručen,već ga je napisao sam Marković, Uža specijalnost mu je da visi i komentariše po portalima .

madza
Gost
madza

Ne odgovara nam nista,jer smoNe odgovara nam nista,jer smo baksuzni narod.Gospodo komentatori penzioneri su najbolja turisticka grupacija jer cijeli zivot stede za ove dane i imaju vremena na pretek. Moracete se naucit da vise nema Rusa milionera da trose osli mosli,vec cemo morat zavrnut rukave i docekat prave turiste i potrudit se da potrose i da im izmamimo potrosnju.Cifra 60… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Mislim da je ovo izvrstanMislim da je ovo izvrstan posao i za Crnu Goru i za Montenegro Airlines. Brojka od 60 cartera je impozantna, posebno ako se ima u vidu da tangira onaj najslabiji dio nase turistikcke misije, a to je produzetak sezone. Jos jedan dokaz da Montenegro Airlines ima viziju, da razvija koncept trzisne prilagodljivosti, kao i da realizuje… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Covjeku se stvarno povrace od
Covjeku se stvarno povrace od ovakvog “narucenog” komentara.
Bravo ti ga. Zaradio si dnevnicu.

Anonimni
Gost
Anonimni

Sto ono kazu kad nema kise
Sto ono kazu kad nema kise dobar je i grad.
Nema od ovih srece ali mozda nije lose da koliko toliko krpe rupe kad nema boljih.
Njemacki penzioner je osoba na rubu egzistencije a zanovijeta i dosadjuje.

Anonimni
Gost
Anonimni

Usrećićemo se sa ovakvim
Usrećićemo se sa ovakvim turistima.Sve penzioneri od po sto godina.Što mogu takvi u tolikim godinama da potroše.Ne smiju da piju,ne smiju da jedu,ne mogu da se kreću.Ako nam ovi penzioneri budu glavni gosti ode nam turizam kao da nikad bilo nije.

Send this to a friend