Ekonomija

FOTO: Na podgoričkom aerodromu dočekani prvi gosti iz Liona

Letovi Montenegro Airlinesa ka Lionu obavljaće se jednom nedjeljno sve do 17. oktobra ove godine, i to subotom iz Podgorice, dok će povratak iz Liona biti istog dana. 

Cijena povratne karte sa svim taksama je već od 189,38 eura. 

Ovim povodom, nacionalni avio-prevoznik upriličio je tradicionalni doček prve ovogodišnje grupe turista iz ovog grada.

Menadžer za promociju komercijalnih aktivnosti kompanije Bojana Kalezić je, tim povodom, iskazala uvjerenje da će Crna Gora,  kao najbrže rastuća turistička destinacija ispuniti očekivanja francuskih turista i da će joj se ponovo rado vraćati. 

“Današnji let iz Liona je prvi u seriji letova koji će se obavljati svake subote do 17. oktobra. Na ovaj način Montenegro Airlines daje svoj puni doprinos razvoju crnogorskog turizma i kvalitetnije avio-dostupnosti naše zemlje“, kazala je Kalezić. 

Pored redovnih linija za Pariz i Lion, uspostavićemo i brojne čarter ka drugim gradovima u Francuskoj: Miluz, Dol, Nant. 

“Serija čarter letova ka ovim gradovima odvijaće se u predsezoni i postsezoni“, istakla je Kalezić i dodala da je Montenegro Airlines uložio velike napore kako bi animirao francuske turiste, što će značajno uticati na produžetak turističke sezone. 

Putnici na ovom, prvom, letu bili su prijatno iznenađeni, jer ih je dočekao kuvar-domaćin nudeći im crnogorske specijalitete i vina. 

Montenegro Airlinesov predstavnik u Parizu Dijana Pelinković savjetovala je putnike tokom leta šta treba da posjete u Crnoj Gori i podijelila promotivni materijal o našoj zemlji. 

Putnik Pepijei Jill se zahvalio Montenegro Airlinesu na otvaranju nove linije koju je, kako kaže, dugo čekao. 

“Bili smo prijatno iznenadjeni koktelom na aerodromu Lion, tortom na kojoj je pisalo Lion -Podgorica i Montenegro Airlines, dočekom u avionu, kao i muzikom koja nas je sačekala na  vašem aerodromu“, izjavio je ovaj.

Predstavnik turoperatora iz Francuske “MTO Travel” Sebastijan Goninet izrazio je uvjerenje da će Crna Gora kao turistička destinacija ispuniti očekivanja, kao i nadu da će se broj francuskih turista iz godine u godinu uvećavati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
neko
Gost
neko

pa ne znam bas isplati li ti
pa ne znam bas isplati li ti se ic do dubrovnika.. ta cijena koju si naveo je bez prtljaga.. kad doplatis ispa’ne ti oko 150eur.. i racunaj put do dubrovnika.. ista cijena, plus ti treba masu vishe vremena i maltretiranja.. mislim da je ovo ok cijena… iako MNE Airlines ne simpatisem puno

Anonimni
Gost
Anonimni

pa idi ti u Dubrovnik da
pa idi ti u Dubrovnik da ustedis!

Anonimni
Gost
Anonimni

A zašto bi neko plaćao toliko
A zašto bi neko plaćao toliko kartu pored easyjeta. Lion-Dubrovnik za 60-70 povratne.

Send this to a friend