Ekonomija

FOTO: Proslavom sa 600 zvanica Splendid obilježio deceniju postojanja

Uprava hotela ugostila je najviđenije goste iz svijeta političkog  kulturnog i javnog života. Proslavi su prisustvovali brojni uglednici iz političkog, kulturnog i javnog života. 

Nesvakidašnja gastro i eno ponuda upotpunjena je spektatkularnim muzičkim programom u kojem je učestvovalo nekoliko desetina različitih izvođača, pretežno iz Crne Gore.

Na tome su, kako kažu u kompaniji posebno insistirali, jer je i hotel Splendid dokazao da domaća pamet može stvoriti uspješan domaći brend, koji po kvalitetu parira svejtski renomiranim kompanijama u toj djelatnosti.

Posebnu draž muzičkom programu dao je Sergej Ćetković koji se kao gost iznenađenja pojavio na bini dok je dvadesetak kubanskih muzičara na sceni počelo njegov hit „Dva minuta „. Svojim hitovima publiku je podigao na noge i Haris Džinović , čiji nastupi u Splendidu su godinama unazad najposjećeniji.

Hotel „Splendid“ je za deset godina stekao reputaciju jednog od najboljih hotela u regionu i postao najprepoznatljiviji crnogorski hotelski brend na Balkanu, međutim kako je kazao njegov suvalsnik Žarko Radulović najveći kapital ovog hotela jesu zaposleni, koju su prethodnih 10 godina stvarali, razvijali ovaj uspješan biznis.

Radulović je posebno zahvalio direktorima starog hotela Splendid čijom privatizacijom je i nastao brend koji je po riječima Direktorice Nacionalne Turističke organizacije Željke Radak Kukavičić , jedan od najboljih promotera Crne Gore 

Otvaranje hotela Splendid Conference & SPA Resort 5* – prvog hotela rangiranog sa 5 zvjezdica na teritoriji Crne Gore -označilo je prekretnicu u razvoju crnogorske turističke industrije, nagalsila je direktorica Nacionalne Turističke organizacije Željka Radak Kukavičić.

Hotel Splendid je za deset godina ugostio više od 250 hiljada gostiju iz cijelog svijeta koji su zaključno sa 15 jul-om ove godine ostvarili preko milion i 5 hiljada noćenja.

Splendid je najveći hoetl kompanije Montenegro stars koja je 2013 –te proslavila deceniju od osnivanja . U sklopu ove hotelske grupe rade još dva hotela rangirana sa 4 zvjezdice, a kako je najavljeno tokom proslave kompanija planira kupovinu još jednog hotela u Crnoj Gori .

 

Send this to a friend