Ekonomija

FOTO: Svi na skijanje u Kolašin!

“Glavni cilj nam je da na drugačiji, originalan način pozovemo goste da za vikend dođu u naš grad. Ne idu nam u prilog predimenzionirane informacije o posljedicama nevremena. Ovo je samo jedna od aktivnosti kojom želimo da poručimo da spremni dočekujemo goste ali i da im prije svega pošaljemo, lijepu i pravu sliku Kolašina. U prilog ove naše priče ide i informacija o stabilizaciji vremena,prohodan put do skijališta i odlični uslovi za skijanje na Bjelasici”, navodi v.d direktora Turističke organizacije Kolašin Slađana Kršikapa.

Kako dodaje, u Kolašinu ima metar novog snijega, a temperature su idealne za sve ljubitelje zimskih sportova, pogotovo za free ride.

“Očekujemo odlično skijanje narednih dana i nedjelja. Iz Kolašina od sjutra objavljujemo “plavi alarm” što je signal za izvanredne uslove i pozivamo sve ljubitelje sniježnih sportova i aktivnosti da nam se pridruže”, poručuje učesnik akcije Željko Pejović. 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Toni
Gost
Toni

Jezerine i Savin kuk mogu
Jezerine i Savin kuk mogu samo upoređivati oni koji ne skijaju. Za Savin kuk je i Vučje švajcarsko skijalište.

doceklija
Gost
doceklija

Pa baš i nije za “plavo”,
Pa baš i nije za “plavo”, mećava je i hladno je dosta. A u svakoj podgoričkoj kafani je skuplje nego u Kolašinu. Ipak kad idete na skijanje, morate biti spremni i da potrošite. Mi ne kukamo što nam je pivo u Kotoru po dva evra…

Anonimni
Gost
Anonimni

malo će te koga privući da
malo će te koga privući da vam dođe sa ovim jadnim fotografijama mogaste li bolje to snimiti…užas jedan nizašta ste

Z
Gost
Z

Druze, pa vidi se da nisi bioDruze, pa vidi se da nisi bio dugo vremena. A takvi tipovi kao ti sa takvim komentarima i ne treba da dolaze,negoneka sjede kuci i kuckaju na tastaturi. Dakle: Ski pas – 12e Smjestaj – od 8-10e(privatni) i to u fulu Pivo u gradu 1e Tuborg, 1.20 Toceno!!! Staze, daleko bolje tj vise za… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Kad ne znas nista sem Savinog
Kad ne znas nista sem Savinog kuka i Kolasina onda uzivaj….

Anonimni
Gost
Anonimni

@anonimni A kako te to@anonimni A kako te to dočekuju? Obrazloži, molim te. Eeee, zbog ovakvih priča sam Kolašin izbjegava zadnje 3-4 godine, i ako mi je na sat od PG. Zalijepio za Žabljak ka budala. Nego eto odoh ove godine jer Savin kuk nije radio i dočekaše me staze sređene, cijene pristojne, izbor smještaja izvanredan. Da budem jasan, platio… Više »

Stepski Vuk
Gost
Stepski Vuk

Majstore, idi na Lokve onda. Koliko para, toliko muzike.
Majstore, idi na Lokve onda. Koliko para, toliko muzike.

milomadzic
Gost
milomadzic

sve vam je preskupo eto vam
sve vam je preskupo eto vam dovoljno gostiju iz albanije

Anonimni
Gost
Anonimni

Svi u okruzenju su spustili
Svi u okruzenju su spustili cijene a vi, Vis amo pozivate a mi svi smo ludi pa ne znamo kako nas docekujete. Ponesite pare a mi cemo da vam ih uzmemo nizasta. Sram vas bilo.

Z
Gost
Z

Anonimni- Moram ti jos ovo
Anonimni- Moram ti jos ovo reci
Dje se kupas?

Send this to a friend