Ekonomija

Gvozdenović očekuje još više turista iz Srbije

Gvozdenović je prilikom posjete  štandu NTOCG na Kalemegdanu, istakao značaj predstavljanja turističke ponude na način koji je dostupan građanima Beograda i Srbije.

On je izrazio zadovoljstvo da su se promociji pridružili pored lokalnih turističkih organizacija i hotelijera i proizvođači crmničkog vina i barskih maslina. 

“Pored kvalitetnih smještajnih kapaciteta i ukupne infrastrukture značajan progres postigli smo i u pogledu  kvaliteta i broja manifestacija i festivala koji se organizuju tokom cijele godine, te na taj način doprinose boljoj posjećenosti u pred i post sezoni. Za narednu godinu biće pripremljen plan svih manifestacije za period od 2017. do 2020. godine, koji će biti prezentovan na posebnom sajtu pripremljenom za tu namjenu”, naglasio je Gvozdenović.

On je kazao da, s obzirom na to da je Crna Gora jedna od omiljenih destinacija za turiste iz Srbije, vjeruje da će ova turistička sezona premašiti rezultate koje smo zabilježili u rekordnoj 2015 godini, u kojoj je sa tržišta Srbije Crnu Goru posjetilo preko 370.000 turista koji su ostvarili oko 2, 9 miliona noćenja.

Send this to a friend