Ekonomija

Počinje manifestacija “Udahni Kolašin”

Manifestacija će biti otvorena događajem Pazarni dan na Biogradskom jezeru.

“Ovom manifestacijom želimo predstaviti sva dobra koja naša opština posjeduje i kompletnu ponudu ispromovisati na najbolji mogući način. Od ponuda u kojima možete uživati ovog prvog Pazarnog dana ističemo: degustaciju hrane i promovisanje nadaleko poznate nacionalne kuhinje, u sklopu čega imamo tradicionalno takmičenje u spremanju kačamaka. Takođe, na repertoaru je i izložba suvenira i domaćih radinosti. Posebnu draž će donijeti djeca iz vrtića “Sestre Radović” koja će izvoditi folklorne igre Crne Gore i Srbije, kao i narator koji će pričom o Biogradskom jezeru posjetiocima približiti stvaran značaj ovog predjela”, saopštila je PR manifestacije Katarina Puletić.

Ona je dodala da su sa članovima organizacije Art of Living Montenegro pripremili i prezentaciju joge i antistres programa, kao i da će posjetioci imati priliku da čuju i vide KUD “Mijat Mašković” i Bjelopoljske tamburaše. 

U nedjelju 5.jula biće upriličeno otvaranje ljetnje sezone na ski centru Kolašin 1450 i održaće se međunarodni Kajakaški kup 2015.

Send this to a friend