Ekonomija

Počinje sezona u Ulcinju: Noćenje sa doručkom za jednu osobu 18 eura

Iz HTP Ulcinjska rivijera je saopšteno da je ljetnja sezona za ovaj hotel počela 3. aprila, mjesec dana prije od uobičajenog termina.

“U hotelu trenutno boravi dio učesnika teniskog turnira Fed Kup 2015 i atletičari sa Kosova. Hotel Olympic je ove godine dobio šest apartmana, a tokom maja će biti otvoren i novi plažni bar. Hotel Bellevue biće otvoren u prvoj nedjelji maja, a prvi gosti će biti učesnici sportsko-rekreativnih susreta koji se tradicionalno organizuju u ovom hotelu. Cijene u svim hotelima su na nivou prošlogodišnjih, a ove godine u svim hotelima za period pred i post sezone – za provedenih 6 dana sedmi se dobija gratis, a za deset i više dana dobijaju se još dva dana gratis”, piše u saopštenju. 

Ada Bojana otvara kapije 29. aprila, a budući da je godinama unazad jedna od najpopularnijih lokacija u Crnoj Gori za boravak u vrijeme prvomajskih praznika, i ove godine imati svoje prepoznatljive sadržaje kite surfing, jahanje konja, tenis, vrhunske restorane, a posljednja faza rekonstrukcije soba se privodi kraju tako da će od ove godine sve sobe u nudističkom centru biti renovirane.

 

 

Send this to a friend