Ekonomija

Ponuda Budvanske rivijere na sajmu u Parizu

Tržište Francuske, kao visoko rangirano po broju putovanja, smatra se vrlo značajnim emitivnim područjem, kako za Crnu Goru kao turističku destinaciju, tako i za Hotelsku grupu u kojoj su gosti sa tog područja samo u prethodne četiri godine ostvarili preko 150 hiljada noćenja; dok je u tekućoj turističkoj godini do polovine septembra, sa tog tržišta realizovano oko 30 hiljada noćenja.

Za potrebe partnera sa tržišta Francuske biće angažovani kapaciteti hotela Palas i Castellastva i to najvećim dijelom u pred i post sezonskom periodu, što direktno utiče na skraćenje sezonalnosti u radu hotela.

“Agencije Prodintour i MTO Travel, sa kojima Hotelska grupa sarađuje već dugi niz godina, narednu turističku godinu započeće već 31.marta odnosno 8.aprila sa aranžmanima do oktobra. Prema informacijama sa Top rese, jednog od vodećih međunarodnih sajmova turizma, za sezonu 2017 očekuje se povećanje broja turista koji će boraviti u hotelima Palas i Castellastva”, saopšteno je iz HP Budvanska rivijera.

Novi partner agencije Prodintour za prodaju aranžmana u hotelu Palas za sljedeću godinu je Travel Evasion koji vrši prodaju posredstvom portala pod brendom Mon French Club.

“Sa jednakim optimizmom i očekivanju povećanog prometa u sljedećoj turističkoj godini je i MTO Travel, čiji novi partner u prodaji je jedan od najvećih touroperatora tržišta Francuske- Karavel. Gosti će posredstvom agencije Karavel takođe koristiti kapacitete hotela Palas, kazali su u HP.

Već treću godinu za redom, preko touroperatora MTO, od aprila do oktobra gosti će boraviti u hotelu Castellastva takođe u okviru posebnog kluba.

“Turistički promet gostiju sa tržišta Francuske u Hotelskoj grupi Budvanska rivijera bilježi statističke pokazatelje koji se iz godine u godinu povećavaju i visoko rangiraju ovu emitivnu zonu koja je u sezoni 2015 bila na drugoj poziciji  tzv skale emitivnih tržišta”, ističu u grupi.

Sajam u Parizu traje do 23. septembra.

Send this to a friend