Ekonomija

Porto Montenegro i Regent na elitnom sajmu turizma u Moskvi

Ovaj jednodnevni sajam okupio je preko 800 vodećih subjekata u turističkoj industriji i reportažne novinare iz Istočne Evrope koji se bave luksuznim putovanjima.

“Sajamski nastup je odlična prilika da se sretnemo sa čitaocima magazina Conde Nast Traveller-a, ali i njihovim brojnim komercijalnim partnerima, koji često prema preporuci Conde Nast-a biraju destinaciju za odmor. Posjetioci ovog događaja mahom već znaju za Crnu Goru i Porto Montenegro, a fokusirani su na pitanja u vezi sa hotelom Regent i popularne događaje tokom ljeta, koji se organizuju u naselju Porto Montenegro”, ističu predstavnici Porto Montenegra i hotela Regent.

Najviše upita za odmore, ali i organizacija događaja, pristiže od potencijalnih gostiju iz Rusije, ali i novih destinacija kao što su Bjelorusija, Kazahstan i Azerbejdžan. 

Ljubitelji ovog prestižnog magazina o putovanjima imali su priliku da čitaju reportažu o Porto Montenegru kada je nautičko i turističko naselje u Tivtu opisano kao nezaobilazna evropska lokacija za ljubitelje jedrenja, nautike, odmora i šopinga.

Prošlog ljeta kinesko izdanje ovog magazina objavilo je reportažu o Crnoj Gori kao o jednoj od trenutno najinteresantnijih svjetskih destinacija, sa posebnim osvrtom na Porto Montenegro, a rusko izdanje ovog magazina u martovskom broju svrstalo je hotel Regent u kategoriju najboljih spa hotela.

Send this to a friend