Ekonomija

Porto Montenegro ima potencijale da postane vodeća matična luka za najveće superjahte

Ova manifestacija jedna od najvažnijih nautičkih događaja pred-sezone kada su u pitanju prezentacije superjahti, noviteti u nautičkoj industrijil, ali i specijalističkih tehničkih usluga jahting mreže Sredozemlja.

“Kao dobitnici prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji Najbolja marina za superjahte 2015 koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija TYHA, i ovogodišnji domaćini manifestacije Superyacht Rendezvous Montenegro, koja će biti održana od 2. do 5. jula, imamo potencijale da postanemo vodeća matična luka za najveće superjahte koje plove Mediteranom”, istakao je menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro Bili Kaneljas, na svečanom koktelu za novinare koje je Porto Montenegro organizovao na sajmu, koji je održan 30. aprila pred više desetina predstavnika medija iz oblasti nautike i jahtinga.

Na Sajmu u Pajma de Majorci, prezentovano je preko 3.000 nautičkih brendova i kompanija, što je za 75 odstoviše izlagača u odnosu na broj od prije tri godine. To, ističu u Porto Montenegru, pokazuje da ova nautička manifestacija uživa značajno povjerenje najuglednijih ljubitelja i aktera jahting industrije.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

kakve to veze ima sa nama i
kakve to veze ima sa nama i sa crnom gorom uopste, osim sto se nalazi na crnogorskoj teritoriji? ko god tamo dodje od stranaca, tu je sto je sve dzabe, a i to sto se placa, ide u privatni dzep, drzavni budzet ga ne gleda…. a niti utice na turisticku sezonu, iz istih razloga….

Send this to a friend