Ekonomija

Predstavljena turistička ponuda Crne Gore u Prištini: Veliko interesovanje ua Ulcinj, Bar i Budvu

Gradonačelnik Ulcinja Fatmir Djeka, koji je pomenuo tradicionalnu bliskost dvije susjedne države, kazao je da Kosovari Crnu Goru doživljavaju bezbjednom i prijateljskom turističkom destinacijom., dok je na promociji direktorica LTO Ulcinj Zana Sarvan istakla da je gostoprimstvo Ulcinjana tradicionalno, pomenuvši takođe višedecenijsku usmjerenost gostiju sa Kosova na Ulcinjsku rivijeru.

“Menadžer NTOCG Emil Kukalj pozvao je građane Kosova da svoje godišnje odmore provedu na Jadranskom moru ili na crnogorskim planinama, etno selima i nacionalnim parkovima, ukazujući na odličnu saobraćajnu povezanost, prošlogodišnji nivo cijena i mnogo bogatiju i raznovrsniju ovogodišnju turističku ponudu”, saopšteno je iz NTO.

Prema riječima Biljane Božović ispred  NTOCG, ovog ljeta biće noviteta koji obogaćuju turističku ponudu, ističući blizinu destinacije, prilagodjene cijene, bogatstvo ponuda kako na primorju tako i u zaledju. 

Sajam turizma Travel fair održava se do 9. maja i okupiće izlagače sa različitim portfoliom proizvoda kada je turizam u pitanju. Organizator nastupa na ovogodišnjem sajmu je Turistička organizacija Ulcinja dok su pored NTO CG ponudu predstavile i turističke organizacije Bara i Budve. 

Send this to a friend