Ekonomija

Promocija aktivnog odmora u NP Durmitor i Lovćen

U četvrtak, 6. avgusta, svi posjetioci NP Durmitor će imati priliku da od 14 časova besplatno posjete ovaj Park (ulaz ka Crnom jezeru), od 15 časova pješače stazom Tri jezera (Crno, Barno i Zmijinje) uz vodičku uslugu profesionalnih vodiča Planinarskog saveza Crne Gore, besplatno voze čamce i kajake na Crnom jezeru uz pomoć članova Kajakaškog kluba „Morača“ iz Podgorice, besplatno voze bicikle Parka novom crosscountry stazom Crno jezero-Barno jezero-Mlinski potok-Crno jezero uz stručnu asistenciju članova Biciklističkog kluba “Tempo“ iz Podgorice.

“Za ovu priliku Park je obezbjedio 20 bicikala a ujedno pozivamo i ostale bicikliste da nam se priključe sa svojim dvotočkašima i uživaju u novoj ponudi. Takođe će Avanturistički park ponuditi svoje usluge po 50 odsto sniženim cijenama, dok će Caffe restoran “Crno jezero“ i “Crno jezero One“ odobriti 20 odsto popusta za sve posjetioce koji toga dana do 14 časova kupe ulaznicu u NP Durmitor. Ono što posebno izdvajamo je dvočasovni koncert bubnjarskog benda Dragoljuba Đuričića od 18 do 20 časova na platou ispred Crnog jezera”, ističu u NP.

Toga dana sve dodatne infomacije o avanturističkoj ponudi Parka posjetioci će moći da dobiju na Info-punktu Parka kod Crnog jezera.

U petak, 7. avgusta, svi posjetioci NP Lovćen će takođe imati priliku da od 14 časova besplatno posjete ovaj Park, od 15 časova voze kako svoje, tako i bicikle Parka biciklističkom stazom od Ivanovih korita do Štirovnika uz vodičku uslugu članova Planinarskog kluba “Kapetan Angel“, voze pet vozila “kvadrova“ na Ivanovim koritima ili se prijave za vožnju džipovima od Ivanovih korita do Njeguša zahvaljujući TO “Explorer“ (broj mjesta ograničen), od 15,30 časova pješače uz vodiče Planinarskog kluba “Kapetan Angel“ stazom Ivanova korita–Treštenik–katun Dolovi-Ivanova korita, i po sniženim cijenama od 40 odsto uživaju u turističkoj ponudi Avanturističkog parka.

“Najmlađi će imati priliku da se igraju u novom Dječjem igralištu i prođu novom Stazom za boso hodanje. Svi posjetioci će takođe imati priliku da od 18 do 20 časova uživaju u besplatnom koncertu bubnjarskog benda Dragoljuba Đuričića, na Ivanovim koritima kod Dječjeg odmarališta. Sve dodatne informacije posjetioci će moći da dobiju na Info-punktu Centra za posjetioce na Ivanovim koritima”, saopšteno je iz NP.

Send this to a friend