Ekonomija

Promovisana turistička ponuda Crne Gore: Kragujevčani zainteresovani za ljetnje festivale

Mlađu populaciju interesovale su cijene u privatnom smještaju, zabavni programi i vrijeme održavanja već prepoznatljivih festivala Sea Dance, Refresh i Lake Fest, a paket aranžmani i popusti bili su u žiži interesovanja porodica sa malom djecom. Za one koji vole aktivan odmor i predjele crnogorskih planina i nacionalnih parkova preporučeni su izleti, pješačenje markiranim stazama i rafting. 

Predstavnici NTO CG i turističkih organizacija Budve, Bara i Tivta, pozvali su mnogobrojne posjetioce da svoj odmor provedu na crnogorskom primorju i planinama, dok uje promocija protekla uz animaciju DJ izvođača.

Tokom promocije organizovana je nagradna igra koja je izazvala dodatno interesovanje građana Kragujevca koji su uzeli učešće u velikom broju. Kao i prethodnih godina turističke organizacije Bara, Tivta i Budve su, u saradnji sa hotelskom privredom HTP Mimoza, hotelom Adria i hotelom Grbalj podijelile nagradna ljetovanja u Crnoj Gori. 

Kako je najavljeno, narednih dana promocija se nastavlja u Beogradu, na Kalemegdanu, u okviru manifestacije Beogradski manifest.

 

Send this to a friend