Ekonomija

Radomir Mikan Zec: Arapi planiraju gradnju aerodroma i deset hotela u Ulcinju

Arapski investitori koji su prošle sedmice obišli ostrvo Ada na ušću Bojane u more, prema riječima Zeca, obezbijedili bi posao za 500 do 1.500 radnika.

“Ukoliko posao bude dogovoren, Rojal grupa će osposobiti putnu infrastrukturu u ovom dijelu primorja, čime će se poboljšati saobraćajna povezanost Ulcinja sa ostalim dijelom države, ali i svijeta. Takva investicija unaprijedila bi kapacitet poljoprivrede i trgovine i povećala kvalitet turističke ponude”, istakao je Zec.

Interesovanje za milionska ulaganja u Ulcinj Arapi su pokazali nakon što su nedavno odustali od kupovine Kraljičine plaže između Budve i Bara, i izgradnje luksuznog turistič-kog kompleksa na tom lokalitetu, vrijednog 180 miliona eura.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
xe xe
Gost
xe xe

dobro je da se ne ugase
dobro je da se ne ugase sredstva informisanja u CG nebi narod znao kako smo uznapredovali

planinac
Gost
planinac

Informacija je zanimljiva i
Informacija je zanimljiva i treba je prihvatiti. Neće valjda da se neko pojavi da pametuje kao oko Kraljičine plaže.

Anonimni
Gost
Anonimni

lako je ovima da daju arapima
lako je ovima da daju arapima teritorije koje su dobili berlinskim kongresom jer ih ne osjecaju kao svoje. pitanje je sta ce biti sa mjestanima i kako ce oni prici adi i dijelu velike plaze ako se ovo realizuje.

Anonimni
Gost
Anonimni

milioni, avioni, kamioni…da
milioni, avioni, kamioni…da budemo iskreni, vazda su bili jaki na priču! nikad im mašte falilo nije, nikad nisu na siću igrali, nikad se ne pominje ništa ispod stotina miliona, i kad se šklapa i kad se gradi, i kad se zadužuje!

loki
Gost
loki

Jes… i diznilend, i kineski
Jes… i diznilend, i kineski zid.

JOVETA.
Gost
JOVETA.

500% do 1500% sam siguran da
500% do 1500% sam siguran da sno naj…li ako mislimo da ce nas Radomir Zec spasiti. Nije on lud no mi.

Budvanin
Gost
Budvanin

pa sve i da se ostvari ovajpa sve i da se ostvari ovaj projekat sto je po meni cista prica i izmisljotina…ne mogu da vjerujem da ova drzava moze da da mjesto koje je jedinstveno u evropi nekom ko ce napravit hotele zatvorenog tipa da niko zivi ne moze prici….mogli ste od onih para koje su date za aluminijumski kombinat… Više »

Pomalo Lud
Gost
Pomalo Lud

Arapi su za desetak danaArapi su za desetak dana preboljeli “uvrijeđenost” zbog Kraljičine plaže i pronašli VIŠESTRUKO vredniju lokaciju-poklon. Kao da je sve bilo tako i isplanirano. Otuđivanje Crnogorske teritorije, čak i ako je urađeno iz dobre namjere i neznanja, realno ima efekt veleizdaje države. Toliko smo već prodali i toliko se kreditno zadužili da je bilo vise nego dovoljno… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

jedina svrha autoputa je
jedina svrha autoputa je potapanje morace i proizvodnja struje za italijane

Anonimni
Gost
Anonimni

E ako i ovo progutamo, onda
E ako i ovo progutamo, onda smo stvarno budale .

Toni
Gost
Toni

Pa Mikan Zec je tu da spinuje
Pa Mikan Zec je tu da spinuje oko ovog slučaja. Njegove riječi nemaju nikakvu težinu, i on ne snosi bilo kakvu odgovornost za ono što priča. Tu je samo da mu povjeruju neznaveni i nepismeni.

Figaro
Gost
Figaro

Aerodrom naravno.Ulcinj ima
Aerodrom naravno.Ulcinj ima mnogo bolju poziciju za aerodrom nego Tivat.Ako su ovo zaista realni projekti,onda je ovo izvanredno.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ada Bojana je zaštićeno
Ada Bojana je zaštićeno područje u kojem je strogo kontrolisana gradnja. Tačnije zabranjena je svaka gradnja bez posebnih dozvola osim na dijelu gdje se danas nalazi hotel sa bungalovima. Montažna gradnja, sa privremenim niskim objektima.
Sve drugo bi proizvelo da ostrvo nestane i more odnese pjesak koji se tu taložio.

Anonimni
Gost
Anonimni

koga briga! ionako je sve ovo
koga briga! ionako je sve ovo samo priča!

Anonimni
Gost
Anonimni

da je srece da se ovo ostvari
da je srece da se ovo ostvari…trebaju nam 2 do 3 ovakve investicije,taj autoput,i stvarno ko nije spreman da dodje sa sjevera i ko nece da radi a uz autoput ne mora ni da zivi na jug,onda mu treba ka u bjelorusiju 300e naplacivat za nerad!

Kaldrmaš
Gost
Kaldrmaš

A je li ti to misliš da će se
A je li ti to misliš da će se bez goriva vozit auta kad se autoput napravi pa misliš da će se moć sa sjevera na jug odit na rabotu? Ali ne brini nijesi ti lud tako i političari razmišljaju zato nam i jes ovako.

bob
Gost
bob

E kakve gluposti majko mila.
E kakve gluposti majko mila. Za 10 hotela ajde i da povjerujem nekako, ali aerodrom???? Kakvo mazanje ociju. Ko je lud da gradi aerodrom u UL kad na sat vremena voznje ima 2 aerodroma??? e sprdnja casti mi

refko
Gost
refko

Vratice se rode 🙂
Vratice se rode 🙂

miro
Gost
miro

Super.Onda ga mozete prodat
Super.Onda ga mozete prodat po tri puta ka one zgrade na pobrezje.

freewifi
Gost
freewifi

Ne lazi
Ne lazi

russ
Gost
russ

Aj’ ne lazi.
Aj’ ne lazi.

Vladislav
Gost
Vladislav

Još kda bi taj posa vodio
Još kda bi taj posa vodio Mikan sve bi ćetalo, kao i u PG.

Send this to a friend