Ekonomija

Regent Porto Montenegro: Drugačiji užitak na istoj obali

“10. septembra kulinarski tim hotela će predstaviti novu gastro ponudu u glavnom restoranu kroz meni koji će velikim dijelom biti sačinjen od niza specijaliteta iz bogate kulinarske riznice Crne Gore uz koncept fine dininga sa već prepoznatljivom Regent prezentacijom i serviranjem hrane”, saopšteno je iz hotela Regent Porto Montenegro.

Gastronomska ponuda nastavlja se kroz tematske večeri, sezonu gastro – avangarde otvoriće 19. septembra tematska večera od šest slijedova napravljenih od tartufa savršeno uklopljenih sa lokalnim vinima. 

U Library Baru će i ove jeseni gosti imati priliku da uživaju u džez večerima utorkom i petkom, ali i probati kvalitetna alkoholna pića i kreativne koktele, na koje će svakog dana od 18 do 20 časova biti 50 odsto popusta u okviru ponude happy hour. Svake večeri, sa početkom u 20 časova, nastupaće DJ-evi.

Svake srijede glavni somelijer hotela Regent Porto Montenegro degustacijom vina kreiraće jedinstvenu „vinsku“ razglednicu koja obuhvata pet najboljih vina ovog regiona.

Svake nedjelje od 17 časova u Library baru biće prikazivane utakmice na velikom ekranu. Sportske večeri će biti ‘začinjene’ zanimljivom gastronomskom ponudom. 

Spa centar hotela će u septembru, po prvi put u Crnoj Gori, uvesti poznatu liniju kozmetičkih proizvoda za njegu lica i tijela Linge St. Barth, čiji su proizvodi nastali na ostrvu Sveti Vartolomej koje se nalazi u Karipskom moru.

Send this to a friend