Ekonomija

Rob Report Rusija: Porto Montenegro najbolja marina na svijetu

„Matična marina za superjahte Porto Montenegro, proglašena je za jednu od tri najbolje marine na svijetu za 2016. godinu od strane prestižnog nautičkog magazina Robb Report Rusija, u njihovom specijalnom godišnjem izdanju ‘Najbolji od najboljih’“, saopšteno je iz tivatske marine.. 

Robb Report magazin je franšizna publikacija čija izdanja pokrivaju tržišta Sjeverne Amerike, Turske, Meksika, Britanije, Singapura, Rusije i mnogih drugih zemalja, a koja uživa povjerenje visoko platežne javnosti. 

„U ovom specijalnom izdanju, napravljena je pažljiva selekcija projekata koji se po izdvajaju po vrhunskom kvalitetu, gdje je Porto Montenegro odabran kao najbolja marina na svijetu, nakon koje slijede marina Limassol i Port Hercule u Monaku“, saopšteno je iz Porto Montenegra.

Urednik magazina Rob Report Rusija, Igor Garanin objasnio je da je dodatak koji su nazvali „Najbolji od najboljih“ postao zaštitni znak časopisa.

„Svake godine tim stručnjaka napravi selekciju najboljih projekata i  proizvoda u luksuznoj industriji širom svijeta, i predstavi ih našoj čitalačkoj publici. Ovom prilikom čestitam crnogorskoj marini Porto Montenegro na zasluženom priznanju, naša novinarka bila je oduševljena infrastrukturom, ali i gostoprimstvom koje je doživjela u Tivtu“,  istakao je Garanin. 

 

Send this to a friend