Ekonomija

Super Monte: Vodič kroz način života lokalaca i ritam brenda Crne Gore

Namijenjen je onima koji svoja putovanja ne doživljavaju kompletnim obilaskom isključivo popularnih turističkih destinacija, već žele da otkriju više, osjete lokalnu kulturu, upoznaju se sa stanovništvom i na taj način vide Crnu Goru kroz drugačiju perspektivu, prenosi Radio Tivat.

Pored popularnih mjesta koja su obavezne destinacije pri obilasku Crne Gore, vodič je “začinjen” mnoštvom preporuka od strane dobro upućenog lokalnog stanovništva, ali i iskustvima stranaca koji Crnu Goru nazivaju svojim domom.

Onima koji ga koriste, učiniće se kao da od najvišeg vrha Durmitora do pješčanih plaza Ade Bojane imaju dobro upućenog vodiča koji im jednostavnim jezikom, uz simpatične anegdote, pomaže da Crnu Goru dožive na nezaboravan način.

“Kroz Super Monte umjesto jedne, vi praktično putujete kroz deset Crnih Gora. Svaka oblast je u potpunosti nezavisna i upotpunjena predlozima koji posjetiocu omogućavaju da je dožive kao jedinstvenu cjelinu i uvijek budu u pravom trenutku na pravom mjestu”, kazala je Irina Simin, koja je i jedna od realizatora ovog projekta, uz Slavka Markovića i njihovog tima.

Super Monte podijeljen je u devet regija, od kojih svaka omogućava boravak u zemlji od jednog do nedjelju dana. Na kraju vodiča nalazi se specijalna cjelina namijenjena oblilasku Crne Gore čamcem ili brodom, sa kompletnim predlozima putanje i mjesta koja posjetilac ne bi smio da propusti.

Turistički vodič Super Monte dostupan je prodaji, u konceptualno radnji Supermarket u Porto Montenegru.

Send this to a friend