Ekonomija

U Institutu Igalo 331 gost, stigli i Holanđani

Krajem aprila, počinje realizacija državnog programa rehabilitacije norveških pacijenata preko Univerzitetske bolnice Oslo. Za ovu godinu ugovoren je dolazak šest grupa reumatičara na četvoronedjeljenu rehabilitaciju. U okviru ovog programa do sredine oktobra u Institutu Igalo će boraviti ukupno 730 norveških pacijenata, prenosi Radio Jadran.

“Ovogodišnja posjećenost inostranih gostiju je na prošlogodišnjem nivou, izuzev dolazaka s ruskog tržišta. Razgovori sa partnerima na Moskovskom sajmu turizma, navode nas da očekujemo manji broj gostiju sa ruskog tržišta”, saopštili su iz menadžmenta Instituta.

U toku su aktivnosti usmjerene ka privlačenju gostiju sa drugih tržišta, te su intenzivirali saradnju i sa zvaničnim državnim organima, Ministarstvom inostranih poslova i Privrednom Komorom Crne Gore.

Krajem aprila planirano je otvaranje objekta prve faze. Program rekreativnog odmora penzionera u tom objektu počinje 4. maja. Ove godine u ponudi je više vrsta paketa za penzionere Crne Gore, kao i mogućnost plaćanja u 10 mjesečnih rata.

Interesovanje je znatno veće u odnosu na prošlu godinu kada su i otpočeli ovaj program. Crnogorski penzioneri mogu da borave i u terminima kada nisu planirane grupe. Svi zainteresovani se mogu javiti službi rezervacija Instituta Igalo.

Poneseni pozitivnim iskustvom sa Bokeškom makaronijadom koja je održana prošlog vikenda u Nacionalnom restoranu, u planu je organizacija sličnog događaja i tokom aprila mjeseca.

 

Send this to a friend