Ekonomija

UAE novo izazovno tržište za Porto Montenegro

Na Sajmu se predstavlja 750 kompanija i brendova iz više od 50 zemalja, od kojih je više od 150 novih izlagača. Među njima je i Porto Montenegro, koji se prvi put predstavlja na ovom nautičkom događaju.

Očekuje se dolazak 27.000 posjetilaca iz 120 zemalja širom svijeta, a ovaj sajam tradicionalno posjete i plemićke porodice iz Emirata. 

“Kao dobitnici priznanja “Najbolja marina za superjahte za 2015. godine“, želimo da na ovom tržištu izradimo imidž prestižnog nautičkog turističkog proizvoda. Za vrijeme prvog dana sajma, imali smo veliko interesovanje, zanimljiva pitanja, odlične komentare i povratnu informaciju od potencijalnih klijenata“, poručio je tim predstavnika Porto Montenegra na ovom sajmu.

Regionalno plemstvo i bogati kupci iz Bahreina, Kuvajta, Katara, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata tokom sajma se pridružuje hiljadama posjetilaca iz Afrike, Azije i velikom broju kapetena, vlasnika brodova i ljubitelja nautike koji dolaze iz Evrope i Amerike. 

“Ovaj podatak potvrđuje porast značaja Ujedinjenih Arapskih Emirata u internacionalnoj nautičkoj industriji, a samim tim predstavlja novo izazovno tržište za Porto Montenegro“, saopšteno je iz Porto Montenegra.

Više od 450 plovila i 25 najnovijih superjahti ovogodišnja su glavna atrakcija sajma, a one su izložene u Marina Display prostoru, specijalno konstruisanom za premijerne prezentacije najprestižnijih i najluksuznijih jahti. 

Send this to a friend