Ekonomija

Ulcinj očekuje više srpskih turista ovog ljeta

Tokom sezone 2014. u hotelima HTP Ulcinjske rivijere je boravilo blizu 6.000 Čeha koji su ostvarili 56 odsto od ukupnog broja noćenja u hotelima. Gosti iz ove zemlje dolaze preko agencije Kovotour plus koja je već petu godinu za redom proglašena za najbolju turističku agenciju u Českoj, a koja u hotelima Olympic, Bellevue i Ada Bojana realizuje programe dječijeg zdravstveno-rekreativnog turizma, programe za seniore i porodični turizam. Na sajmu u Pragu se dogovara dalje unapređenje ove saradnje. 

HTP Ulcinjska rivijera se u Beogradu predstavlja u hali 1 u okviru štanda Turističke Organizacije Ulcinj. 

“HTP Ulcinjska rivijera obnovlja saradnju sa najvecim srbijanskim agencijama sa kojima saradjuje više decenija”, saopšteno je iz HTP Ulcinjske rivijere.

Tokom 2014. godine turisti iz Srbije su u hotelima Ulcinjske rivijere ostvarili oko 11,5 hiljada noćenja što je oko 10 odsto od ukupnog broja noćenja. 

U Ulcinjskoj rivijeri očekuju da će ovog ljeta u hotelima boraviti više srpskih turista jer ovo trzište dodatno stimulišu novim paket aranžmanima za Adu Bojanu u vrijeme prvomajskih praznika, kao i ponudom za pred i postsezonu koja važi za sve hotele Ulcinjske rivijere: 6=7 i 10 =12 gdje se za šest  dana boravka sedmi dan dobija gratis, a za 10 dana boravka se dobijaju još dva dana gratis. 

“Ovi paket aranžmani se mogu bukirati preko bilo koje od 20 agencija širom Srbije sa kojima sarađujemo kao i direktno preko službe prodaje Ulcinjske rivijere. Takođe, ovi aranžmani biće dostupni i na drugim tržištima”, navodi se u saopštenju.

Na oba sajma dijeli se nov propagandni materijal: brošura Ulcinjske rivijere i flajeri Ade Bojane, cjenovnici i specijalne ponude. Cijene su u 2015. godini na nivou prošlogodišnjih. 

Send this to a friend