Ekonomija

VIDEO: Fotografije Svetog Stefana, Kotora, Porto Montenegra na zgradi u Njujorku

Na izdanju koje se nalazi u  neposrednoj blizini Brodway-a i Time square-a, trga poznatog po najskupljim i najefektnijim reklamama na svijetu, na velikom elektonskom ekranu smjenjuju se fotografije Aman Svetog Stefana, Starog grada Kotora i luksuznog kompleksa Porto Montenegra.

O ekskluzivnosti lokacije gdje se nalazi reklama govori i to što se na suprotnoj strani ulice, nalazi sjedište i poslovni toranj Bank of America, čiji su najatraktivniji prostori okrenuti ka ovoj reklami. 

Ova reklamna kampanja rezultat je, kako se navodi u saopštenju NTOCG, uspješne saradnje Ministarstva održivog razvoja i turizma i Generalnog Konzulata Crne Gore u Njujorku. 

“Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija planiraju da u narednom periodu u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u SAD-u intenziviraju promociju na američkom tržištu, a krajem jula  Crnu Goru će posjetiti američka televizijska kuća ASSOCIATED TELEVISION INTERNATIONAL  koja će snimati emisije „Laura McKenzie Traveler“ i „Elizabeth Stanton’s Great Big World“ “, stoji u saopštenju.

Emisije se bave prikazivanjem kulture, hrane, prirode i ponude svjetskih turističkih destinacija. Snimaće se 2 epizode sa popularnim američkim  glumcima, a cilj je prikazati prirodne ljepote koje Crna Gora, kao turistička destinacija nudi. 

 

Send this to a friend